Kiderült, mikor születik Meghan Markle második babája

Hamarabb, mint gondolnád!

Kiderült, mikor születik Meghan Markle második babája

Az idei Valentin-nap édesebb volt Meghan Markle és Harry herceg bejelentésének köszönhetően, miszerint úton van második babájuk, amihez egy csodaszép, fekete-fehér fotó is társult. Később kiderült, hogy az időzítés valójában egy kedves gesztus volt Diana hercegnő emléke felé, akinek Harry herceggel való terhessége ugyancsak ezen a napon tudódott ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Misan Harriman (@misanharriman) által megosztott bejegyzés

Közleményükben nem osztottak meg arról különösebb információt, mikorra várható a baba, egy US Weekly-nek nyilatkozó forrás azonban utalt a kicsi születésének várható dátumára. „Harry és Meghan mindig is két gyereket szerettek volna – egy öcsikét vagy egy hugicát a kis Archie-nak, és izgatottan várták, hogy sikerüljön mindez. Ez egy valóra vált álom… Meghan tavaly év vége felé esett újra teherbe, így a baba tavasz végén esedékes.” – magyarázta a bennfentes. Vagyis simán lehet, hogy a két kicsi születésnapja közel esik majd egymáshoz, tekintve, hogy Archie május 6-án látta meg a napvilágot.

Mindenesetre a babavárás meglehetősen izgalmasan alakul Meghanék számára, és nem kifejezetten stresszmentes, tekintve, hogy most vasárnap mutatják be a botránycunamit ígérő Oprah-tévéinterjújukat, miközben Fülöp herceg kórházban van, Meghan ellen pedig nyomozást indít az angol királyi család.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek