Lili Reinhart megmutatta a legszexibb énjét

Nagyon kíváncsiak lennénk az exe arcára, amikor meglátja a színésznő új fotóját.

Lili Reinhart megmutatta a legszexibb énjét

Ha az egész világ napok óta azzal van elfoglalva, hogy a nem is olyan régi szerelmed egy modellel randizgat, két választásod van. Összetörsz, vagy megmutatod, hogy jó vagy és mindenkinél jobb vagy. Lili Reinhart utóbbit választotta, mindössze két nappal azok után, hogy Cole Sprouse-t és Ari Fourniert kéz a kézben kapták lencsevégre, mire a színésznő válaszul (?) brutálisan szexi, fekete-fehér fotókat osztott meg az Instáján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lili Reinhart (@lilireinhart) által megosztott bejegyzés

„Hey, I’m here to step on your ego” – vagyis „Hé, itt vagyok, hogy rálépjek az egódra” – írta Lili, az üzenetet pedig meg sem próbáljuk dekódolni. Sokkal inkább elismerően bólogatunk a színésznő lazán tökéletes fotói láttán, melyek külön-külön már át is lépték a 3 milliós lájkszámot. A képeket egyébként a rendező-fotós Sasha Samsonova készítette, aki maga is feltöltötte fotóit Instagram oldalára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lili Reinhart (@lilireinhart) által megosztott bejegyzés

Lili, aki többnyire bájos szelfikkel, vagy a kiskutyájával árasztja el a feedjét, meglehetősen ritkán oszt meg ennyire szexi fotókat: legutóbb például tavaly augusztusban fordult elő ilyen, amikor a Flaunt meglehetősen explicit címlapját tette közzé, viszonylag kevés textillel a testén haján.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek