Meghan és Harry tudták, hogy csúnya vége lesz az interjúnak

Számítottak rá, hogy elmérgesedhet a helyzet a palotával.

Meghan és Harry tudták, hogy csúnya vége lesz az interjúnak

Kezdenek egyre magasabbra csapni a botrányhullámok Harry és Meghan körül a már most hírhedté vált Oprah-interjú közeledtével. De a pár nem is számított kevesebbre.

„Harry és Meghan tudták, hogy el fognak durvulni a dolgok Oprah különkiadása előtt. De egy ennyire nyilvánvaló, Meghan felé irányuló karaktergyilkosságot látni egészen felháborító volt”– mondta Harryék egy barátja a Harper’s Bazaar royal riporterének, Omid Scobie-nak.

A közeli barát azt is hozzátette, hogy „utálom ezt mondani, de nézz rá bármelyik vezető pozícióban lévő (nem fehér) nőt, akit még nem vádoltak meg azzal, hogy túl mérges, túl félelmetes, túl valamilyen a munkahelyén. Szomorú, hogy ez van, de nem lepett meg. Ezek a vádak annyira távol állnak a nőtől, akit ismerek.

Csak emlékeztetőül, kedden a Times lehozott egy cikket, amiben Meghan Markle-t az alkalmazottai megfélemlítésével vádolják. Meg sajtósa „a személyisége elleni támadásnak” titulálta az egészet, a Buckingham palota viszont az ügy kivizsgálását ígérte a ritka (és vannak, akik szerint képmutató) nyilatkozatban.

A rajongók és Meghan csapata egyaránt kiemelte, hogy elég gyanús, miért pont most, az Oprah-interjú előtt jönnek elő ezek a vádaskodások. „Egyszerűen nem hagyhatjuk figyelmen kívül az időzítést. Az egész arról szól, hogy aláássák Meghan hitelességét, vagy azokat a témákat, amiket ő és Harry érinteni fognak vasárnap. Mindent, amit csak lehetett a fejükhöz vágtak ezen a héten, de végső soron semmi sem fogja megállítani őket abban, hogy elmondják az igazukat”– zárta le a barát.

Még több

Sztárhírek