Mihalik Enikő megdöbbentő vallomást tett

Őszintén mesélt a követőinek.

Mihalik Enikő megdöbbentő vallomást tett

Mihalik Enikő új videót töltött fel a YouTube-ra, amiben a követői kérdéseire válaszolt. A második kérdés arra vonatkozott, hogy volt-e már pánikrohama, illetve szokott-e szorongással küzdeni. A szupermodell pedig őszintén elmesélte a saját küzdelmét ezzel kapcsolatban, hogy így segítsen másokon.

„Érdekes történet, amikor először kiköltöztem New Yorkba, 20 éves voltam. Még csak nem is hallottam olyanról, hogy pánikroham, viszont körülbelül fél évvel később megtörtént velem az első ilyen eset. Annyira rosszul lettem és annyira hirtelen érintett, hogy még a lábaimat sem tudtam behajlítani, megdermedtek, mintha fából lennének. Ettől még jobban megijedtem, a barátaimnak kellett egy taxiba berakni és hazavinni” – meséli a videóban Enikő.

Mint kiderült, végig mellette maradtak a barátai, és próbálták megnyugtatni. A roham viszont nem múlt el tünet nélkül, Enikő 3 napig szenvedett miatta: „Én utána 3 napig olyan balkari fájdalommal és zsibbadással éltem, hogy azon gondolkodtam, kaptam egy kisebb szívrohamot.” A modell azt is hozzátette, hogy nem ez volt az első és utolsó alkalom, hogy pánikrohama volt, de időközben arra is rájött, hogy ezeket ő kreálja magának.

Azóta pedig azt is kitalálta, mi segít neki ezekben a helyzetekben: „Ilyenkor 5 percre félre vonulok, és viccesen hangzik, de nagyon sokat segít, hogy befogom a fülemet… Volt már olyan, hogy a mosdóba bezárkóztam, és az segített, hogy nem hallottam a külvilágot, csak a saját légzésemet… Így, ha el is kezdődik, azóta mindig azt mondom magamnak, hogy kösz nem, és elsétálok a gondolattól. Hála az égnek, én ezt megtanultam kezelni.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek