Shawn Mendes úgy köszöntötte fel Camila Cabellót, ahogy arra mind vágyunk

Ennél szebbet ma nem fogsz látni!

Shawn Mendes úgy köszöntötte fel Camila Cabellót, ahogy arra mind vágyunk

2019 júliusában derült ki, hogy Shawn Mendes már nem szingli többé, ugyanis lesifotósok kapták lencsevégre, amint Camila Cabellóval ölelkezik. Az énekes ezzel el is oszlatta a pletykákat, miszerint meleg lenne, sokáig ugyanis azt hitték a rajongói, hogy a férfiakhoz vonzódik. Ezzel kapcsolatban csak nemrég, 2020 végén nyílt meg őszintén és elmondta, mennyire bántották őt ezek a kommentek. Mindenesetre Camila és Shawn között már 2014 óta izzik a levegő, a Senorita című közös számuk után pedig már senkinek nem volt kérdés, hogy valóban működik közöttük a kémia.

Egy ideje már nem adtunk hírt róluk, hiszen a pandémia szabályait követve ők is otthon töltik a napjaikat, és a róluk készült lesifotók is megfogyatkoztak 2019 óta. Szerencsére Instán ugyanúgy követhetjük a mindennapjaikat, legutóbb például az énekesnő szülinapját ünnepelték. Camila 24 éves lett, Shawn pedig olyan édes üzenettel és fotóval köszöntötte, amire minden lány vágyik:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shawn Mendes (@shawnmendes) által megosztott bejegyzés

„Boldog szülinapot a legkedvesebb, legbátrabb és leggyönyörűbb embernek, akit ismerek. Minden nap egyre jobban szeretlek életem” – írta a kép mellé. Hát nem édes?

Még több

Sztárhírek