Meghan egykori kollégája nagyon durván bírálja a királyi családot

Nekiment a palotának.

Meghan egykori kollégája nagyon durván bírálja a királyi családot

Patrick J. Adams, a színész, aki Meghan Markle férjét játszotta a Suits című sorozatban megszólalt a Twitterén, hogy megvédje egykori munkatársát. Meghant ugyanis zaklatással vádolják, ami miatt a Buckingham-palota nyomozást indított, hogy kiderüljön, mi is az igazság. Patrick nemcsak Meghant védi a posztjaiban, de erősen bírálja a királyi családot is.

„Meghan Markle-el csaknem egy évtizeden keresztül dolgoztam a Suitson. Az első naptól kezdve lelkes, kedves, együttműködő, segítőkész, vidám és támogató tagja volt a televíziós családunknak. Akkor is ilyen ember és kolléga maradt, amikor jött a hírnév, az elismerés és a hatalom” – kezdi írását a színész, majd azzal folytatja, hogy rosszul van azoktól a rasszista, hatásvadász anyagoktól, amik Angliában és az egész világon megjelennek róla.

De nemcsak az exszínésznőről beszél, hanem a királyi család ellen is fellép posztjában: „Durván szeméremsértő, hogy a királyi család, akinek a legújabb tagja épp az ő pocakjában növekszik, előremozdítja és erősíti a zaklatási vádakat a nő ellen, aki lényegében kényszerítve volt arra, hogy elmeneküljön Angliából, hogy megvédje a családját és a saját mentális egészségét. Ez az új fejezet és az időzítése újabb példája az intézmény szégyentelenségének, amely kinőtte a relevanciáját és hitelességét és csődöt mondott az illemet illetően.”

Keressetek mást, akit zaklatni és kínozni tudtok. A barátommal, Meghannel nem vagytok egy súlycsoportban” – zárja rövidre a végén a színész.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek