Távoltartási végzést kapott a férfi, aki megszállottan zaklatta Billie Eilish-t

Végre!

Távoltartási végzést kapott a férfi, aki megszállottan zaklatta Billie Eilish-t

Billie Eilish-nak már megint meg kellett küzdenie egy őt zaklató férfival. Az énekesnő tavaly kért távoltartási végzést Prenell Rousseau ellen, aki előtte napi szinten felbukkant a sztár háza körül, most pedig John Matthews Hearle ellen tett lépéseket. A 23 éves férfi nagyon durván zaklatta a sztárt, olyannyira, hogy Billie egy ponton már az utcán sem érezte magát biztonságban. Most viszont 5 évig meg sem közelítheti őt az E! News legfrissebb infói szerint.

John felkavaró leveleket küldött a sztárnak, amiben halálosan megfenyegette. „Nem kaphatod meg, amit akarsz, hacsak nem meghalni akarsz értem… Tudod, hamarosan megemelkedik a vízszint, te pedig meghalhatsz” – állt az egyik üzenetben. Az énekesnő állítása szerint a férfi minden alkalommal figyelte őt a háza körül, tudta, mikor van otthon és mikor lép ki az ajtón. Egyszer torokvágást imitáló mozdulatot tett, mikor összeakadt a tekintetük.

Persze Billie nemcsak a saját épségét féltette, hanem a családjáét is, hiszen a mai napig otthon lakik. Ezért a bírósághoz fordult, ahol távolságtartási kérvényt nyújtott be, ami alapján John 180 méternél nem mehet közelebb sem az énekesnőhöz, sem pedig a családtagjaihoz. Ez azért megnyugtató, és reméljük, nem bukkan fel újabb őrült a világsztár körül.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek