9 színész, akik újra és újra egy filmben játszanak

Láttad már minden közös filmjüket?

9 színész, akik újra és újra egy filmben játszanak

Saoirse Ronan és Timothée Chalamet

A két fiatal filmcsillag először a Lady Bird című filmben szerepelt együtt, ez pedig olyan jól sikerült, hogy a Kisasszonyokba is együtt vették fel őket. Most készül harmadik közös filmjük, a Wes Anderson által jegyzett The French Dispatch.

via GIPHY

Scarlett Johansson és Chris Evans

Scarlett és Chris nem akkor ismerkedett meg egymással, amikor megkapták ikonikus szerepeiket Fekete özvegyként és Amerika kapitányként, hanem korábban, a 2007-es Egy bébiszitter naplója című film forgatásakor.

via GIPHY

Chris Hemsworth és Tom Holland

Azt hitted az Avengers: Infinity War volt az első közös filmjük? Hatalmas tévedés! 2015-ben A tenger szívében című alkotásban már játszottak együtt.

via GIPHY

Emily Blunt és Meryl Streep

Emily Blunt első híres szerepét Az ördög Pradát viselben játszhatta el, ráadásul Meryl mellett. Vele később az Vadregényben és a Mary Poppins visszatérben is együtt láthatták a nézők.

via GIPHY

Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal

Anne és Jake nagyon jó barátok a való életben, a vásznon pedig zsenik együtt. Így szerepelhettek a Túl a barátságonban és A szerelem és más drogokban.

via GIPHY

Ryan Gosling és Emma Stone

Ryan és Emma elképesztően jó páros a filmvásznon, ez a rendezőknek is feltűnt, ezért szerepeltek együtt a Kaliforniai álomban, Az őrült, dilis szerelemben és a Gengszterosztagban. Mindet láttad?

via GIPHY

Margot Robbie és Will Smith

Nem a Suicide Squad volt az első közös filmjük, ahogyan sokan hiszik, hanem a 2015-ös romkom, a Focus – A látszat csal. Ha még nem láttad, mindenképpen nézd meg őket abban is!

via GIPHY

Bruce Willis és Samuel L. Jackson

A két szuper, A-listás sztár olyan filmekben szerepelt együtt, mint a Ponyvaregény, a Bosszú, az Üveg, A sebezhetetlen, valamint a Die Hard – Az élet mindig drága.

via GIPHY

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper

A 2010-es évek elején Jennifer Lawrence és Bradley Cooper párosa egyet jelentett a biztos sikerrel, így aztán mindössze 4 év leforgása alatt 4 közös filmjük készült: Serena, Joy, Amerikai botrány, Napos oldal.

via GIPHY

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek