A házasságukkal Meghan csapdába ejtette Harryt?

A palota alkalmazottai érdekes becenevet aggattak a hercegre az esküvő előtt…

A házasságukkal Meghan csapdába ejtette Harryt?

Múlt héten kezdett ismét gyűrűzni a botrány Meghan körül – gyanús időzítéssel éppen a ma éjjel esedékes Oprah-interjú előtt –, miszerint a hercegné szörnyen bánt a Buckingham palota alkalmazottaival. A vádaskodások szerint olyan szinten „tartotta félelemben” a dolgozókat, hogy azok gyakran könnyekig megbántódtak.

A legújabb pletykák most rátettek az egész szitura még egy lapáttal: a Page Six infói szerint a palota alkalmazottai az esküvő előtt csak mint „a túsz” hivatkoztak Harryre. A becenév onnan jött, hogy Meghan állítólag dührohamot kapott, amiért nem kérhette kölcsön az esküvőn viselt tiarát a frizurapróbára.

A szerencsétlen eset miatt Harry összeveszett a királynő egyik legrégebbi segítőjével, Angela Kellyvel. „Angela megmondta Harrynek, hogy a tiara felbecsülhetetlen értékű, így nem adhatják ki csak úgy, egyik pillanatról a másikra. Nagyon mérges lett, és elkezdett ordítani, hogy »amit Meghan akar, azt Meghan megkapja«. Mondanom sem kell, nem ment túl jól a dolog”– magyarázta egy forrás a Telegraph-nak.

Az informátor azt is hozzátette, hogy szerinte Meg egyáltalán nem volt elégedett, annak ellenére sem, hogy megengedték neki, hogy az elsőre választott ékszereket vehesse fel az esküvőn. „Folyamatosan kereste az okokat, amikre ráfoghatta, hogy itt őt most elnyomják. Már az elejétől fogva vágyott a drámára.”

Ehhez képest viszont Meghan barátai és kollégái sorra a hercegné védelmére kelnek, elmondásuk szerint nincs nála kedvesebb és empatikusabb személy. Már nem kell sokat várni, és ha másból nem, hát valószínűleg Oprah interjújából végre kiderül, milyen ember is valójában Meghan.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek