Kiderült Jennifer Aniston titkos tetkójának jelentése!

Bejött az egyik rajongói elmélet.

Kiderült Jennifer Aniston titkos tetkójának jelentése!

Tavaly nyáron Lisa Kudrow jóvoltából kiderült, hogy Jennifer Anistonnak van egy eddig rejtegetett tetoválása. És ugyan azt már tudjuk, hogy a minta a 11 11-es számokat ábrázolja, a jelentését senki nem tudta egészen idáig.

A fanoknak persze rengeteg elméletük volt arról, mit szimbolizálhat a dupla 11. Egyesek szerint Jennifer február 11-ei születésnapját, mások Jen néha kutyusa, Norman emlékét látták bele. A harmadik opció pedig a színésznő spirituális oldalából indult ki: eszerint a két szám szerencsét hoz, mint amikor az óra 11:11-et mutat, te pedig kívánsz valamit.

Jennek múlt hónapban volt a szülinapja, a jeles alkalomból pedig a legeslegjobb barátnője, a szintén színésznő, Andrea Bendewald is felköszöntötte. A poszt már csak azért is különleges, mert Andrea rengeteg régi közös képet osztott meg, köztük a tetoválásról is, amiből mindkét BFF-nek van egy. (Lapozz a második fotóra!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Bendewald (@andreabendewald) által megosztott bejegyzés

A tetoválás tehát egyrészt Andrea és Jen barátságának jelképe – a Jóbarátok sztárja korábban a New York Times interjújában a legrégebbi barátnőjeként hivatkozott Andreára. A csajok útjai ráadásul még a karrierjük során is keresztezték egymást: a The Morning Show című sorozatban Andrea Jen Alex Levy nevű karakterének sminkesét alakította, de Jennifer BFF-e Az olcsó menyasszonyi ruha című Jóbarátok-részben is feltűnt.

Viszont van egy másik jelentése is a sztár tetoválásának, ami Andrea születésnapi köszöntőjének egy mondatából derül ki: „alig várom, hogy ünnepeljünk és, hogy legyen még több varázslatos kívánságunk! 11:11✨🙏✨”. Tehát úgy néz ki, azoknak a rajongóknak volt igaza, akik szerencsehozó számként azonosították Jen titokzatos tetoválásának üzenetét!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek