A Kardashian-család legújabb vállalkozása elég meglepő

Erre egyáltalán nem számítottunk!

A Kardashian-család legújabb vállalkozása elég meglepő

A Kardashian-család valóságshow-ja, a Keeping Up With The Kardashians hamarosan véget ér – az utolsó rész egészen pontosan a hónap végén kerül adásba. És miután 14 év biztos forrása szűnik meg a reality fináléjával, a család természetesen új biznisz-lehetőségek felé kacsingat. De ezt a fordulatot azért nem láttuk jönni.

Úgy néz ki ugyanis, hogy Kim, Kourtney, Khloe és Kris az üdvözlőkártya-iparba terveznek betörni. A TMZ szerint a trió és az édesanyjuk már be is adták a bírósági kérvényt, hogy levédessék a Kardashian Kards márkanevet. És hogy pontosan mit is terveznek árulni? Üdvözlőlapokat, naptárakat, fotóalbumokat, képeslapokat, írószereket, füzeteket, matricákat és talán még könyvjelzőket is.

Ezt azért valljuk be, nem igazán illik bele a többi Kardashian-vállalkozásról kialakult képbe, de mivel az ilyen kártyák tervezése tutira nem egy stresszes meló, valójában pont erre a fajta nyugalomra van szüksége Kimnek is a válása közepette. Bár az is igaz, hogy Kimet eddig sem a nyugiban üldögélős típusnak ismertük meg: már így is rengeteg mindennel kell foglalkoznia. Van egy smink-, és egy fehérnemű márkája, a KKW Beauty és a Skims, ráadásul négy ennivaló gyereket nevel, North-t, Psalmt, Chicagót és Saintet. 

De a család többi tagja sem lustálkodik. Kourtney-t az életmód márkája, a Poosh foglalja le, míg Khloe saját farmerokat készít Good American márkanév alatt.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek