Az Oprah-interjú alapján a királyi család meglehetősen rasszistának tűnik

Szorul a hurok a királyi család körül.

Az Oprah-interjú alapján a királyi család meglehetősen rasszistának tűnik

Még annál is nagyobb port kavart Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjúja, mint amire számítottunk. A beszélgetésről kikerült előzetesekből persze lehetett sejteni, hogy a királyi családnak van félnivalója, ám Meghan szinte minden percben ledobott egy bombát. Az egyik legdurvább ezek közül pedig az volt, mikor kiderült: vannak a királyi családnak olyan tagjai, akik komolyan aggódtak amiatt, milyen lesz Harry és Meghan kisfia, Archie bőrszíne. Ez azért elég ciki a 21. században…

„Azokban a hónapokban, amikor terhes voltam, elég komoly beszélgetések voltak arról, hogy Archie nem kap biztonsági szolgálatot, nem kap címet… Az is felmerült ilyenkor, hogy vajon mennyire lesz sötét a bőre, amikor megszületik. (…) Ezt én csak Harrytől tudom, ezek olyan beszélgetésekben hangzottak el, amiket a család folytatott vele. Nagyon nehéz volt ezekre úgy tekinteni, hogy csak a védelmében hangzottak el” – mondta el őszintén Meghan az interjúban.

Oprah erre megkérdezte tőle, ki volt az a családtag, akitől ezek a mondatok származnak, de ő nem akarta elárulni, mert úgy gondolja, az illetőnek így is nagyon kell szégyellnie magát.

A volt színésznő szerint akkoriban a palota értesítette őket arról, hogy Archie mint II. Erzsébet királynő első félvér dédunokája, nem fog biztonsági szolgálatot kapni. Szóval így már érthető, miért jutottak annak idején Harry-vel arra az elhatározásra, hogy nem akarnak ebbe a családba tartozni többé… Ki akarna így élni?!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek