Britney Spears újra anya lehet

Britney szerelme, Sam Asghari legalábbis már készen áll a családalapításra.

Britney Spears újra anya lehet

Britney Spears magánélete, ha másban nem is, de a párkapcsolatában biztosan kiegyensúlyozott: szerelmével, Sam Asgharival már több, mint négy éve boldogok.

A színészként és fitnesz influenszerként dolgozó Sam úgy tűnik, megtalálta Britney-ben az igazit, mert már készen áll arra, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk. „Az életemben elsődleges, hogy szerény maradjak, és tudjam, honnan hová tartok. Szeretném megtenni a következő lépést a színészi karrieremben, ahogy a kapcsolatomban is. Nem bánnám, ha édesapa lehetnék. Fiatal apuka szeretnék lenni”– osztotta meg a terveit Britney pasija a Frobes magazinnal.

Sam azt is részletesen elmesélte az interjúban, hogy hogyan ismerte meg élete szerelmét.

„Sorozatokban és filmekben akartam szerepelni, nem akartam többé videoklipeket csinálni. De egy jó barátom révén eljutottam egy csapathoz, akik a  Slumber Party című szám klipjéhez kerestek főszereplőt. A most már barátnőm akkor saját kezűleg választott ki, hogy szerepeljek a videóban. A hírrel felhívott a barátom, aki csak annyit mondott, hogy muszáj részt vennem a projektben és bízzak benne. Nem tudtam, ki készíti a klipet, titkos projekt volt. Úgyhogy kizárólag a barátom miatt elmentem a forgatásra, és onnantól megváltozott az életem.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy Britney is nyitott lenne-e újból az anyaságra – az exétől, Kevin Federline-tól már van két gyereke: a 15 éves Sean és a 14 éves Jayden –, miközben továbbra is a saját függetlenségéért kell harcolnia.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek