Szóval ilyen valójában Meghan és Katalin hercegné kapcsolata

Most akkor tényleg annyira nem bírják egymást?

Szóval ilyen valójában Meghan és Katalin hercegné kapcsolata

Március 7-én végre adásba került az ominózus Oprah-interjú, ami már hetek óta lázban tartja a világot. Az örömteli részletek mellett, mint például Meghan Markle és Harry herceg második gyermekének a neme, olyan – meglehetősen – sötét titkok is napvilágra kerültek, mint hogy Meghan olyan mélypontra került, hogy már öngyilkosságon gondolkodott, miután beházasodott a királyi családba.

A tévéinterjú során pedig szóba került egy ugyancsak kényes téma, Meghan és Katalin hercegné kapcsolata, amit a brit bulvársajtó kezdetben hajlamos volt túlfényezni, egy ponton ez azonban átcsapott olyan hasonlítgatásba, amiből Meghan szerint Katalint hősként, őt pedig gonoszként akarták kihozni. Elmondta például, a mai napig mennyire rosszul esik neki, hogy amikor elsírta magát egy Katalinnal való vita miatt az esküvő előtti napokban, pont a hír ellenkezője járta be a világot, vagyis Katalin hercegné volt az, akit áldozatként mutattak be.

Meghan elmesélte, hogy a koszorúslányok ruhája miatt akadt nézeteltérésük a hercegnével, a szervezésből és a nagy napból fakadó feszültség miatt pedig jobban szívére vette a dolgot, és könnyekben tört ki. Katalin azóta bocsánatot kért tőle, még virágot is küldött, ezért nem érezte volna fairnek, ha ennél részletesebben kiteregeti a történteket az interjú során. Az viszont igenis sokat jelentett volna számára, ha a palota, tekintve, hogy a királyi család és a személyzet is tisztában volt a történtekkel, tisztázza az esetet, és nem engedi, hogy Meghan imázsát romboló álhírek keringjenek a sajtóban.

Még több

Sztárhírek