Meghan Markle öngyilkos akart lenni, miután bekerült az angol királyi családba

Leadták az Oprah-interjút, aminek a legnagyobb vesztese egészen biztosan a palota.

Meghan Markle öngyilkos akart lenni, miután bekerült az angol királyi családba

Azt borítékolni lehetett, hogy Harry herceg és Meghan Markle nem finomkodnak majd az Oprah-nak adott tévéinterjúban, az viszont kifejezetten sokkoló, mennyi sötét dolog került elő Európa legbefolyásosabb családjáról. A legdurvább egészen biztosan az, hogy Meghan öngyilkos akart lenni, miután beházasodott a királyi famíliába, ami nem egyszerű fellángolás volt, hanem tartós gondolatként dolgozott benne: „Nem akartam tovább élni. Ez egy nagyon egyértelmű, igazi és állandó gondolat volt bennem” – mondta Meghan az interjúban.

Az ennél is megdöbbentőbb azonban a palota problémára adott reakciója volt, ami nagyjából kimerült a semmiben. Szerintük ugyanis kifejezetten ártott volna a királyi család hírnevének, ha Meghan hirtelen kórházba kerül a mentális állapota miatt. (Itt fontos kiemelni, hogy Meghan jóban van a királynővel, aki elfogadta és szerette őt, szerinte a döntéseket hozó, arctalan intézményrendszerrel vannak komoly problémák.) És mivel elvették az útlevelét és a jogosítványát, nem volt túl egyszerű feladat számára önálló személyiségként kijutni a palotából és segítséget kérni, végül Diana hercegnő legjobb barátja volt az, aki mindezt megadta neki.

Ami Harry herceget illeti, ő sokáig azért nem mert felszólalni felesége mentális állapota miatt a családban, mert egyszerűen félt önmaga előtt is beismerni, hogy ilyen súlyos a probléma. Tehát valóban nem maradt más választásuk, mint maguk mögött hagyni a probléma forrását.

Ha neked, vagy a környezetedben bárkinek segítségre van szüksége, tárcsázd az ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot!   

Még több

Sztárhírek