OMG: Gigi Hadid vörösre festette a haját

És neki ez is szuperül áll!

OMG: Gigi Hadid vörösre festette a haját

Gigi Hadid bevállalta élete eddigi legnagyobb átalakulását: lecserélte ikonikus szőke tincsei valami teljesen szokatlanra és merészre. A szülés utáni első showján már új, vörös frizurával hódított, amit február végén készített el neki a sztárfodrász, ám akkor csak egy sejtelmes fotó készült az új színről. Egészen mostanáig titokban tudta tartani az eredményt, amit egyébként A vezércsel című sorozat ihletett meg, pontosabban a főszereplő, Beth Harmon hajszíne, akit Anya Taylor-Joy alakított. Itt pedig saját szemmel láthatod, mennyire szuperül áll neki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés

Fotó: Instagram/@gigihadid 

Gigi egyébként öt hónappal ezelőtt adott életet kislányának, és azóta már kifutón is szerepelt és fotózáson is volt. A legújabb Vogue-ban pedig elárulta, hogy a színészkedés is nagyon érdekli, és épp azon van, hogy megtalálja a saját útját.

„Amikor gyereked van, akivel egy ágyban fekszel, ránézel, és megkérdezed magad, hogy mi jön ezután? Ezt a kérdést felteszed a barátaidnak is, de mindenki másképp válaszol. Akkor rájössz, hogy mindenkinek magának kell tudnia. A saját utadat kell járnod, és lehet, hogy ezt-azt megfogadsz az emberektől, de végül mégis egy kicsit másképp alakulnak majd a dolgaid. Ez pedig a mi utunk – mondta a modell. Ezután már csak egy kérdésünk maradt: mikor érkezik a film, amiben Gigi a főszereplő?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek