Tóth Andi megható módon üzent az édesanyjának

Ezt látnod kell!

Tóth Andi megható módon üzent az édesanyjának

Tóth Andi nemrég Gájer Bálintnak adott interjút, aki megkérte, hogy adjon elő egy szabadon választott számot. Az énekesnő Cserháti Zsuzsa dalát énekelte el, és elmondta: „Igazából egyszer-kétszer énekeltem el, és anyukámnak ez a kedvence tőlem… gondoltam akkor anyukámnak kedveskedek.” A dalt megosztotta Instán is, ahol szintén egyértelművé tette, hogy édesanyjának küldi ezt a számot. Tóth Magdolna pedig kommentben köszönte meg neki: „Köszönöm szívem, csodálatos volt. Nagyon szeretlek” – jegyezte meg. De nemcsak Magdolna, a rajongók is odáig vannak az előadásért, amit itt tudsz csekkolni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő egyébként nagyon szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, ám mióta megnyerte az X-Faktort és Budapestre költözött, nagyon ritkán találkoznak. Nemrég a Story-nak árulta el, hogy évente összesen négyszer szokták látni egymást: „A családommal sajnos ritkán találkozunk. Évente kétszer, ha hazalátogatok, és anyu is ennyiszer jön el hozzám. Amióta a szüleim elváltak, apuval nem igazán tartjuk a kapcsolatot. A bátyám Németországban él, őt még kevesebbszer látom. Gyakran hiányzik a családom – árulta el a lapnak, és hozzátette, minden nap hiányolja az édesanyját. Ezek után egyáltalán nem véletlen, hogy ilyen megható módon üzen neki.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek