Vajna Tímea szakított szerelmével, ez áll a háttérben

Vége Timi és Zoli kapcsolatának.

Vajna Tímea szakított szerelmével, ez áll a háttérben

Bár Vajna Tímea Valentin-napi posztjából már sejteni lehetett, a Blikk most megerősítette: Timi és szerelme, Zoli kapcsolata véget ért. 

Andy Vajna özvegye már február 14-ét is Zoltán nélkül, a cicájával töltötte és jobb híján TikTok-videókat készítettek, amit néhány hashtaggel és egy összetört szíves emojival közölt a követőivel. Ennek ellenére Timiék szakítása még így is egészen váratlan fordulat, miután úgy tűnt, ennél komolyabb már nem is lehetne a kapcsolatuk: a Blikk szerint nemrég még közös lakást kerestek Budán, de már Kaliforniában is együtt éltek.

Zoli saját magának vásárolta a lakást, és a lakóparkba költözött. A hagyatéki tárgyalás már lezárult ugyan, ám az állampolgárság és a cégek irányítása miatt Amerikában kell maradnom” – tiszta Timi az elmúlt hónapok eseményeit az újságnak.

Timi és Zoltán kapcsolata barátságból alakult szerelemmé: a férfi Andy Vajna jó barátja volt, és kezdetben csupán lelki támogatást nyújtott a gyászban, míg végül egymásba szerettek. Ahogy a Blikk is emlékeztet, tavaly nyáron szünetet tartottak, mert Tímea egy része még mindig Andy-t gyászolta, és úgy érezte, több időre van szüksége. Zoli ezt megadta neki, nem sokra rá ismét összejöttek, ám ez az időszak már nem tartott sokáig. 

Mindent megtettek a kapcsolatukért, még a hálaadást is közösen töltötték Amerikában, de végül külön folytatják. Timi talán még nem áll készen egy új kapcsolatra, nehezen dolgozza fel Andy elvesztését” – mesélte el a Blikknek egy forrás, pontosan hogyan is ért végleg véget Timi és Zoli szerelme.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek