Emilia Clarkot arra kérték 28 évesen, hogy töltesse fel az arcát, így reagált

Őszintén beszélt arról is, mit gondol az öregedésről.

Emilia Clarkot arra kérték 28 évesen, hogy töltesse fel az arcát, így reagált

Emilia Clarke a brit Elle magazinnak adott interjút nemrég, amiben elmondta, hogy már 28 évesen szépészeti beavatkozásra bátorították, ő viszont zseniálisan reagált rá. „Volt egyszer egy kozmetikusom, aki azt mondta nekem, hogy fel kellene töltetni az arcbőröm, én pedig megmutattam neki az ajtót” – mesélte, és hozzátette: „Tényleg azt mondtam neki, hogy tűnjön el. Azt válaszolta, hogy akkor visszakaphatnám az arcom. 28 éves voltam.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@emilia_clarke által megosztott bejegyzés

A sztár egyáltalán nem retten meg az öregedéstől, és bár tudja, hogy egy olyan iparban dolgozik, ahol fontos a külső, ő büszke arra, ahogy természetesen fest: „Most 34 vagyok, bölcsebb és intelligensebb. Több mindenen mentem már keresztül, és sok dolgot tettem, és büszke vagyok rá. Úgyhogy, ha az arcom visszatükrözi az időt, amit ezen a Földön töltöttem, állok elébe – mondta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@emilia_clarke által megosztott bejegyzés

Emilia azért azt is bevallotta, hogy van rajta nyomás ezzel kapcsolatban, mert tudja, hogy működik a filmipar. A színésznő sosem botoxoltatott, egyszerűen retteg a tűtől, és egyelőre biztosan nem vállalná be a beavatkozást. Azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem tetszik neki, hogy manapság teljesen normális lett, hogy itt-ott átszabatják magukat az emberek.

Korábban egy ausztrál lapnak mesélt arról, hogyan gondoskodik a bőréről, és kiderült, nagyon komolyan foglalkozik vele. „Mindent megteszek a bőröm szép állapotáért. Ez a saját magunkkal való törődés egyik formája – és én beleteszem az energiát, hogy jól nézzek ki – mondta, és hozzátette, minden este arcmasszázzsal zárja a napot, hogy az izmok megőrizzék a rugalmasságukat.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek