Ez volt Erzsébet első reakciója az Oprah-interjú után

Az egész világ azt várja, hogyan fog a királynő reagálni a vádakra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez volt Erzsébet első reakciója az Oprah-interjú után

Nem lehetett könnyű a tegnapi nap a brit királyi családnak és különösen Erzsébet királynőnek. Vasárnap este ugyanis végre adásba került Harry és Meghan 90 perces Oprah-interjúja, aminek megdöbbentő és botrányos részleteivel gyakorlatilag hétfőre az egész internet tele lett. Ám az ügynek ezzel még nem lesz vége, hiszen Harry és Meghan kijelentéseire valószínűleg a másik oldal, a palota is reagálni fog – csak az a kérdés, hogy ez a válasz vajon mikor fog megszületni?

Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen nagy horderejű botrányt a királyi család megpróbál minél hamarabb elcsitítani, ám a palota belsős infói szerint Erzsébet királynő egyáltalán nem akarja elsietni a választ. Bár az interjú levetítése után Erzsébet, Károly és Vilmos egy válságértekezletet is tartottak, hogy kitalálják, miként reagáljanak a hercegi pár kijelentéseire, a királynő egészen idáig nem volt hajlandó semmilyen nyilatkozatot kiadni az ügyben. A források szerint Erzsébetet nagyon is elszomorították Harry és Meghan vádjai, de több időre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza, ami történt és, hogy helyes döntést tudjon hozni.

A Buckingham-palota egyébként nagyjából egy hónappal ezelőtt szerzett tudomást a közelgő Oprah-interjúról, és bár az infók szerint fel voltak készülve a legrosszabbra, azt mégsem gondolták, hogy Harryék ennyire brutális kijelentéseket fognak tenni. A Daily Mail szerint a királyi személyzet hétfőn hajnali 3-ig ébren maradt csak azért, hogy online élőben nézni tudják a beszélgetést. Állítólag még a királynő személyi titkára, Sir Edward Young és Károly személyi titkára, Clive Alderton is a Buckingham-palotából nézték az interjút.

Update: A palota kedd este fél hétkor végre kiadta a királynő közleményét:

„Az egész család szomorúan ismerte meg a részleteit annak, milyen kihívásokkal teli volt az utóbbi néhány év Harry és Meghan számára. A felmerült problémák, különösképpen a rasszizmus aggasztóak. Bár néhányan eltérően emlékezhetnek vissza az eseményekre, nagyon komolyan vesszük a problémát, amit a bizalmasan ki fog vizsgálni a család. Harry, Meghan és Archie mindig is nagyon szeretett családtagjaink maradnak.”

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.