Börtönbe kerülhet Fekete Dávid

Az egykori Megasztáros nagyon komoly bajban van, és ezt ő maga sem tagadja.

Börtönbe kerülhet Fekete Dávid

Kezd összeállni a kép Fekete Dávid, és felesége, Regina válásával kapcsolatban. Dávid ugyanis, aki meglehetősen nyíltan fogalmaz a közösségi oldalán a magánéletüket érintő kérdésekről és problémákról, ikreinek „címezve” vallotta be, milyen elképesztően nehéz anyagi helyzetbe hozta családját.

„Apának, ahogy említettem, rengeteg ügye van és rengeteg fronton harcol, jogos és nem jogos dolgokban, ezért ha nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektetett be… akkor apa komoly problémákba kerülhet. (…) Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát, lehet, hogy jó ideig nem láttok majd és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani”utal arra, hogy talán évekre is börtönbe kerülhet.

A Blikk információi szerint Dávid nem csak magát, de családját is lehetetlen helyzetbe hozta, amikor felesége cégével százmilliós hitelt vett fel. A laphoz egy, az énekes kétes üzleteit alátámasztó email is eljutott, melyben ez áll: „egy győri, becsődölt használtautó-kereskedő, médiában is feltűnő személyiség az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít illetve megkárosított (…) Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van és folyamatosan pusztít. Pont ebből a megfontolásból írom ezt a levelet az autókereskedőknek, akik még csak most kezdtek el vele dolgozni, vagy tervezik, ezzel a »rendkívül tehetséges« emberrel az együttműködést” – mutat elér egyértelműen Fekete Dávidra. A levelet egyébként egy nyugat-magyarországi autókereskedés írta a többinek, hogy felhívja figyelmüket, még csak véletlenül se üzleteljenek a férfival.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek