Kendall Jenner gyereket akar

Kendall az egyetlen a tesói közül, akinek még nincs gyereke.

Kendall Jenner gyereket akar

Már csak néhány rész van hátra a Keeping Up With the Kardashiansből, mielőtt végleg véget ér, és – ahogy az várható volt – a Kardashian-család a lehető legnagyobb durranással tervezi lezárni ezt a korszakot. Így nyilván az évad egyik fő fókuszában Kim és Kanye válása áll majd, de most Kendall is ledobta a maga bombáját: gyereket szeretne.

A legújabb előzetesében a modell, aki egyébként a család egyetlen gyermektelen tagja, meglátogatta Malika Haqq és O.T. Genasist. „Nagyon szeretnék gyerekeket. Lehetőleg minél hamarabb”– mondta Kendall, miközben a pár kisfia az ölében ült. Az elhatározásától pedig az sem tántorította el, hogy a baba éppen vigasztalhatatlanul sírt.

Kendall amúgy már többször is kérdezték a gyerekvállalás témakörében, amire általában az volt a válasza, hogy ugyan valamikor majd ő is akar gyereket, de egyelőre jól el van a rengeteg unokatesójával. „Itt van ez a rakás kisbaba, akivel játszhatok, de ha már besokalltam, akkor simán visszaadhatom őket a szüleiknek. De tényleg nagyon cukik!”– mesélte három évvel ezelőtt Ellen DeGeneresnek.

Most viszont úgy tűnik, Kendall már nagyon vágyik egy saját gyerekre, és az is lehet, hogy a tökéletes apajelöltet is megtalálta Devin Booker személyében. A kosaras és közte hatalmas a szerelem, de azért nem akarnak elsietni semmit.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek