Meghan még a frizurájával is üzent az Oprah-interjú alatt

Szakértő szerint fontos jelentése volt a kontynak.

Meghan még a frizurájával is üzent az Oprah-interjú alatt

Óriási port kavart Meghan és Harry legújabb interjúja, amiben sok minden új megvilágításba került velük és a királyi családdal kapcsolatban. Mint kiderült, Meghan és Katalin közt egyáltalán nincs feszültség, nem olyan a kapcsolatuk, mint amilyennek a brit sajtó beállította. Ami ennél is durvább, Meghan bevallotta, hogy egy ponton öngyilkos gondolatai voltak, amíg Angliában éltek Harryvel, sőt a család meg nem nevezett tagjai azon aggódtak, hogy vajon Archie-nak milyen színű lesz a bőre.

De nemcsak a kimondott szavak voltak fontosak ebben a beszélgetésben, hanem az is, amit Meghan és Harry a külsejével üzenni akart. A Daily Mail által megkérdezett sztárfodrász, Tom Smith elárulta, az exszínésznő kontya pontosan olyan volt, mint amilyet „a harcoló nők viseltek a történelemben.” „Azért is fogta össze, hogy ne kelljen igazgatnia, amitől biztosan idegesnek tűnt volna. Ez egyfajta taktika volt a részéről” – mondta a fodrász, aki szerint nem is lehetett volna jobb stílust választani egy időtlen frizuránál.

„Harry trendi öltönyben érkezett, amit laza inggel párosított. Ez vagy ugyanaz, vagy valami nagyon hasonló ahhoz, amit Archie születésének bejelentésekor viselt. Ezzel egyértelműen a családot, az egységet akarta képernyőre hozni. Meghan nem akart feltűnést kelteni, visszafogott külsőre szavazott, a virágos ruhával pedig egyértelműen a szabadságot akarta kifejezni. Nem szavakkal, csak a divaton keresztül” – tette hozzá Rochelle White celeb-stylist.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek