Mihalik Enikő babát vár

Micsoda örömhír!

Mihalik Enikő babát vár

Mihalik Enikő a Nők Lapjának mesélte el, hogy tavaly februárban ismerkedett meg Korányi Dáviddal, akivel most kisbabát várnak. Eddig csak annyit tudtunk, hogy szerelme magyar származású, most viszont kiderült, hogy New Yorkban ismerkedtek meg, ahol a pandémia miatti lezárások hozták őket közelebbi kapcsolatba, hamar össze is költöztek.

Ahogy feloldották a korlátozásokat, Enikő és Dávid hazaköltöztek, és ma már Budapesten bérelnek közös lakást. Közben össze is házasodtak, mindössze 11 hónappal a megismerkedésük után történt a lánykérés. A szűk körű esküvő után pedig újabb mérföldkőhöz érkeztek: Enikő elárulta, kislányt hord a szíve alatt.

A modell bevallotta, nem tervezték a babát, de nem is lepődtek meg rajta annyira, viszont nagyon boldogok voltak a pozitív teszt láttán. Enikő azt is megosztotta az olvasókkal, hogy New Yorkban születik majd meg a bébi, és a következő 3 évet ingázva töltik majd Magyarország és Amerika között.

„2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni. Az élet azonban mindig akkorra tartogatja legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket es izgalmakat hozott amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek.
Kislányunk nyári érkezését és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk!” – osztotta meg az Instagram oldalán.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek