Sosem látott közös fotó került elő Meghanről, Harryről és Archie-ról

Nem lehet nem imádni.

Sosem látott közös fotó került elő Meghanről, Harryről és Archie-ról

Amióta a család visszavonult és nem posztol az Instára, a rajongók árgus szemmel figyelik, hol bukkan fel róluk egy-egy új fotó vagy videó. Így volt ez Meghan második várandóságának bejelentésekor is, amikor futótűzként terjed el a párról készült közös fotó, amin Harry felesége már igencsak nagy pocakkal pózolt. Most egy újabb kép jelent meg a fotósorozatból, amin nemcsak egy új ruha bukkant fel Meghanen, hanem a kis Archie is látható rajta. Bár a kisfiú már koránt sem olyan pici, mint amilyennek legutóbb láttuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Misan Harriman (@misanharriman) által megosztott bejegyzés

A megható fotót megint csak Misan Harriman tette közzé, aki a pár egyik közeli barátja. Ezúttal azért posztolt az Instárája, hogy örömét fejezze ki azzal kapcsolatban, hogy Meghan és Harry elárulta, kislányuk lesz. „Milyen csodás hírek, amivel megünnepelhetjük a nemzetközi nőnapot! Gratulálok barátaim, és üdv a lányos apák klubjában Harry – írta a kép mellé.

Persze Misan azóta rengeteg kommentet zsebelt be a rajongóktól, sokan megköszönték neki, hogy posztolta ezt a sosem látott képet. „Nagyon szeretem ezt a fotót, Misan” – írta egy követő, más pedig hozzátette: „Mennyire édes! Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy megosztottad.” Reméljük, hogy sok hasonló képet mutat még a családról!

Még több

Sztárhírek