Végre kiderült, hogy Erzsébet királynő aggódott-e Archie bőrszíne miatt

Oprah megosztott mindent, amit a királyi család rasszizmusáról megtudott.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Végre kiderült, hogy Erzsébet királynő aggódott-e Archie bőrszíne miatt

Az Oprah-interjúból rengeteg brutális dolog került napvilágra a királyi családról, ezek közül az egyik a bizonyosság volt, miszerint az Egyesült Királyság leghatalmasabb családja nagyon is rasszista. Egészen konkrétan arról volt szó, hogy sokan tartottak attól, vajon Meghan és Harry születendő gyermekének milyen színű lesz a bőre.

„Azokban a hónapokban, amikor terhes voltam, elég komoly beszélgetések voltak arról, hogy Archie nem kap biztonsági szolgálatot, nem kap címet… Az is felmerült ilyenkor, hogy vajon mennyire lesz sötét a bőre, amikor megszületik. (…) Ezt én csak Harrytől tudom, ezek olyan beszélgetésekben hangzottak el, amiket a család folytatott vele. Nagyon nehéz volt ezekre úgy tekinteni, hogy csak a védelmében hangzottak el” – mondta el Meg az interjúban.

Ám azt nem volt hajlandó elárulni, pontosan mely családtag fejezte ki elsősorban az aggodalmát Archie bőrszínének sötétsége miatt, mert úgy érezte, az károsítaná az illető jó hírét. Hiszen nagy valószínűséggel az a tény áll annak hátterében, hogy Harry fia nem kapott hercegi rangot, hogy a baba félvér.

Sokakban felmerült, hogy esetleg a jelenleg kórházban lábadozó Fülöp herceg lehetett a kérdések forrása – a királynő férje ugyanis hírhedt a politikailag abszolút nem korrekt, mondjuk ki: rasszista megjegyzéseiről, amik II. Erzsébet hosszú uralkodása alatt gyakran fejfájást okoztak az uralkodónak.

Oprah viszont most megosztotta, hogy sem a királynő, sem Fülöp herceg nem fogalmaztak meg semmi ilyesmit Archie-val kapcsolatban. „Pontosan nem azonosította az illetőt, azt viszont nyomatékosan kijelentette, hogy sem a nagyapja, sem a nagyanyja  nem volt része ezeknek a beszélgetéseknek” – számolt be az ikonikus talk show műsorvezető arról, amit Harry a témáról mondott neki a kamerák előtt és mögött. II. Erzsébet mellett szól egyébként az is, hogy az interjúban Meg elmondta: a királynő mindig is kedves volt vele és szívélyesen fogadta őt a családban.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: archie erzsébet királynő fülöp herceg harry harry és meghan harry herceg kiderült meghan meghan markle oprah winfrey oprah-interjú rasszista rasszizmus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.