Végre kiderült, hogy Erzsébet királynő aggódott-e Archie bőrszíne miatt

Oprah megosztott mindent, amit a királyi család rasszizmusáról megtudott.

Végre kiderült, hogy Erzsébet királynő aggódott-e Archie bőrszíne miatt

Az Oprah-interjúból rengeteg brutális dolog került napvilágra a királyi családról, ezek közül az egyik a bizonyosság volt, miszerint az Egyesült Királyság leghatalmasabb családja nagyon is rasszista. Egészen konkrétan arról volt szó, hogy sokan tartottak attól, vajon Meghan és Harry születendő gyermekének milyen színű lesz a bőre.

„Azokban a hónapokban, amikor terhes voltam, elég komoly beszélgetések voltak arról, hogy Archie nem kap biztonsági szolgálatot, nem kap címet… Az is felmerült ilyenkor, hogy vajon mennyire lesz sötét a bőre, amikor megszületik. (…) Ezt én csak Harrytől tudom, ezek olyan beszélgetésekben hangzottak el, amiket a család folytatott vele. Nagyon nehéz volt ezekre úgy tekinteni, hogy csak a védelmében hangzottak el” – mondta el Meg az interjúban.

Ám azt nem volt hajlandó elárulni, pontosan mely családtag fejezte ki elsősorban az aggodalmát Archie bőrszínének sötétsége miatt, mert úgy érezte, az károsítaná az illető jó hírét. Hiszen nagy valószínűséggel az a tény áll annak hátterében, hogy Harry fia nem kapott hercegi rangot, hogy a baba félvér.

Sokakban felmerült, hogy esetleg a jelenleg kórházban lábadozó Fülöp herceg lehetett a kérdések forrása – a királynő férje ugyanis hírhedt a politikailag abszolút nem korrekt, mondjuk ki: rasszista megjegyzéseiről, amik II. Erzsébet hosszú uralkodása alatt gyakran fejfájást okoztak az uralkodónak.

Oprah viszont most megosztotta, hogy sem a királynő, sem Fülöp herceg nem fogalmaztak meg semmi ilyesmit Archie-val kapcsolatban. „Pontosan nem azonosította az illetőt, azt viszont nyomatékosan kijelentette, hogy sem a nagyapja, sem a nagyanyja  nem volt része ezeknek a beszélgetéseknek” – számolt be az ikonikus talk show műsorvezető arról, amit Harry a témáról mondott neki a kamerák előtt és mögött. II. Erzsébet mellett szól egyébként az is, hogy az interjúban Meg elmondta: a királynő mindig is kedves volt vele és szívélyesen fogadta őt a családban.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek