Adam Driverből síelő Ken babát csináltak új filmjében

Végre láthatod őt tetőtől talpig Gucciként.

Adam Driverből síelő Ken babát csináltak új filmjében

Szögezzük le: Adam Drivert, ezt a furán szexi, kissé félregyúrt, 189 centi magas félistent úgy imádjuk, ahogy van. (Oké, fénykarddal a kezében jobban, de mindegy is.) Lady Gagával közös filmjében, a House of Gucciban viszont olyan oldalát mutatta meg, amiről nem tudtuk, hogy létezik. Olyannyira, hogy fel kellett minket locsolni, hogy magunkhoz térjünk.

Filmben, amit javában forgatnak, Adam Driver az ikonikus Murizio Guccit, Lady Gaga pedig feleségét, Patrizia Reggiannit alakítja a Ridley Scott rendezte filmben, ami Gucci 1995-ös gyilkossági sztorijára épül. (Igen, tudjuk, még egy film, amiben végig kell nézned, ahogy Adam Driver meghal, ha nem lett volna elég lekövetned, ahogy a Skywalker korában pont olyan értelmetlenül dől el, mint egy krumpliszsák, amit életed végéig ölelgetnél.) Ha ismered Gucci halálának körülményeit, akkor pontosan tudod, hogy a férfi bérgyilkosát saját felesége, Patrizia bízta meg az üggyel. Az IMDb adatai szerint 2021 novemberében startol majd Amerikában, de a járvány óta nehéz bármit is megjósolni, ami filmekkel kapcsolatos.

Na de térjünk vissza oda, hogy az első – jó minőségű, és nem – (lesi)fotót Lady Gaga posztolta Instájára filmben alakított karaktereikről. És igen, tudjuk, hogy pont a nő tesz majd pontot Gucci sztorijának végére, de ha nem tudnánk, hogy Adam Driver boldog házasságban él, és van egy gyereke (amit mellesleg véletlenül fecsegett ki egy interjúban), azonnal összeadnánk Gagával. Szóval ezt most itt hagyjuk neked, mert A, jó, ha már most szokod a Ken babára hajazó Adamat, B, a borzasztóan menő pulcsiját valószínűleg te is azonnal elfogadnád C, mindig jól jön egy #relationshipgoal típusú fotó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek