Dallos Bogi és Puskás Peti ennél már nem is lehetne szerelmesebb

Jöhet egy kép, ami egészen biztosan megcsinálja a napod?

Dallos Bogi és Puskás Peti ennél már nem is lehetne szerelmesebb

Mintha tegnap lett volna (pedig gondolj bele, 2019-ben történt), hogy kiderült, Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkotnak, miután egymásba szerettek az X-Faktor műsorában. Azóta egy életre belénk égették a Szerelmem szót, tekintve, hogy a Nyerő párosban rendre így hívták egymást, február végén pedig azt is megosztották velünk, hogy Szerelmem és Szerelmemné (hogy Petit idézzük) eljegyezték egymást.

Arra, hogy mennyire töretlenül boldogok, tökéletes példa az Instájuk, ahol rendre osztják meg közös kutyamentő akcióikat, kirándulásaikat, vagy szimplán szerelmes hétköznapjaikat.

Most például egy „Vőlegényemmel a bálban” sorozatot tett közzé Bogi, amin Petivel épp Siófokon pihennek (nyilván édesen lazán, nagyon nem báli ruhában, és az elmaradhatatlan maszkban.) A táncos utalás pedig már csak azért is különösen aranyos, mert Bogi és Peti még javában csak barátok voltak, amikor már közös tangóestekre jártak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek