Esélyes, hogy Selena Gomez visszavonul

Azt is elmondta, hogy miért döntene így.

Esélyes, hogy Selena Gomez visszavonul

Selena Gomez bevallotta, azon gondolkodik, hogy végleg otthagyja a zeneipart, elmondása szerint adott még „egy utolsó esélyt a dolognak.” Úgy gondolja, az emberek nem veszik őt elég komolyan, ezért már belefáradt a munkába. „Nehéz zenélni, miközben az emberek nem feltétlenül vesznek komolyan. Voltak olyan pillanatok, amikor arra gondoltam, hogy mégis mi ennek a lényege? Miért csinálom mindezt? A Lose You to Love Me szerintem a valaha volt legjobb számom, és néhány embernek még ez is kevés” – mondta az amerikai Vogue magazinnak a 28 éves énekesnő.

„Úgy gondolom, hogy sok ember élvezi a zenémet, és nagyon hálás vagyok nekik, pont ezért csinálom még mindig, de a következő albumom biztosan más lesz. Még egyszer utoljára adni akarok neki egy esélyt, mielőtt nyugdíjba küldöm a zenét” – mesélte a sztár.

Azt is hozzátette, hogy ha tényleg abbahagyja az éneklést, mindenképp a filmezés felé veszi az irányt, és a kamera előtt és mögött is több szerepet vállal majd: „Alig várom azt a pillanatot, amikor egy rendező meglátja bennem, hogy olyasmire is képes vagyok, amit előtte még senki sem látott.” Selena egyébként az Only Murders in the Building című bűnügyi tévés sorozat forgatásán dolgozik jelenleg, ő fogja Mabel Mora karakterét megformálni.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek