Ezért nincs rendben, ahogy Meghan mentális egészségéről beszélnek

Nagyon gáz, ami jelenleg a neten zajlik.

Ezért nincs rendben, ahogy Meghan mentális egészségéről beszélnek

Meghan Markle nemrég interjút adott a tévés legendának, Oprah Winfrey-nek, ebben pedig nagyon intim dolgokat is elárult magáról. Például azt, első terhessége idején öngyilkos gondolatai támadtak, a sajtó ugyanis olyan szinten támadta, hogy úgy érezte, ezzel már képtelen megbirkózni. A palota ráadásul arra utasította, hogy maradjon a négy fal között, míg csitul a botrány, így sehova sem mehetett.

Amikor profi segítségért folyamodott az udvaron keresztül, lerázták, nem kerestek neki megfelelő pszichológust. Végül úgy döntött, bármennyire fájdalmas, férjének, Harry hercegnek mondja el, milyen rémes gondolatok gyötrik, aki végtelen empátiával végül sikeresen kimozdította ebből a hullámvölgyből.

A netet ezután ellepték az ezzel kapcsolatos kommentek, és bármilyen hihetetlen, sokan azt írták, nem hisznek Meghannek… Valamiért a netezők egy része képtelen elfogadni, hogy egy dúsgazdag hercegnének ugyanúgy lehetnek ilyen érzései, mint egy átlagembernek, aki mindennapi problémákkal küzd.

A neves műsorvezető, Piers Morgan például azt mondta a nemzeti tévécsatornán, hogy Meghan Markle csak kitalálta az egészet.

Döbbenet, igaz?

A brit Cosmo újságírója szerint ez az egész azért végtelenül veszélyes, mert így az öngyilkos gondolatokkal küzdő emberek, akik éppen nem képesek racionálisan gondolkodni, azt látják, hiába kérnének segítséget, úgysem hinne nekik senki. Hogy mernék felvállalni, hogy ennyire mélyen vannak, ha azt látják, egy világhírű hercegné sem kapott segítséget, sőt, egyenesen hazugsággal vádolják?

Szóval a történet tanulsága, hogy attól még, mert valaki gazdag és híres, még ugyanúgy érző emberi lény, mint bárki más. Őt sem szabad elítélni és hazugsággal vádolni!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek