Hoppá, Florence Pugh titokban talán férjhez ment

Legalábbis gyűrű már van.

Hoppá, Florence Pugh titokban talán férjhez ment

Korunk egyik legtehetségesebb fiatal színésznője, Florence Pugh és a Dokik című sorozatból ismert pasija, Zach Braff meglehetősen védik a magánéletüket. És nyilván nem véletlenül: miután a párról 2018-ban kiderült, hogy összejöttek, rengeteg támadás érte őket a köztük lévő 21 év korkülönbség miatt. Így nem lenne meglepő, ha az esetleges esküvőjüket is a legnagyobb titokban tartanák meg – ez, a pletykák szerint pedig már meg is történt.

A fanok már januárban elkezdtek a házasságról kombinálni, a hétvégén készült néhány fotó pedig csak olaj volt a tűzre. Flo és Zach a kutyusukat, Billie-t sétáltatták, amikor lefényképezték őket, a felvételen pedig jól látszik egy egyszerű, fekete gyűrű Zach bal gyűrűsujján.

Fotó: Profimedia – Red Dot

És hogy mi indította be eredetileg az esküvőről szóló híreszteléseket? Flo egy barátja, aki FPB-ként hivatkozott a színésznőre, amit sokan Florence Pugh-Braffként értelmeztek.

Januárban volt egyébként Flo 25. szülinapja, aminek alkalmából Zach egy sor cuki képpel és egy annál is édesebb üzenettel köszöntötte fel a szerelmét: „boldog születésnapot a legvidámabb személynek, akivel valaha is találkoztam. Már az is áldás lett volna, ha csak egyetlen estét mosolyoghattam volna végig melletted. El sem hiszem, hogy minden nap nevethetek veled. Micsoda öröm ismerni téged. Micsoda ajándék volt a világnak, hogy megszülettél.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zach Braff (@zachbraff) által megosztott bejegyzés

Házasság ide vagy oda, a pár hihetetlenül biztos a kapcsolatukban, olyannyira, hogy még együtt is fognak dolgozni. Az A Good Person című filmet Zach írta és rendezi, a főszereplői pedig Florence és Morgan Freeman (!) lesznek.Deadline szerint a sztori Allisonról fog szólni, aki túlélt egy súlyos balesetet. Az ezt követő években a majdnem-apósával formált kötelék segít neki abban, hogy újra érdemes legyen élni az életét.

Még több

Sztárhírek