Károlyt megkérdezték az Oprah-interjúról, így reagált

Kamerára vették a pillanatot.

Károlyt megkérdezték az Oprah-interjúról, így reagált

Károly herceg nem tudott sokáig elbújni a nyilvánosság elől Meghan és Harry Oprah-interjúja után: kedden már meg is volt az első szereplése egy londoni oltóközpontban. Itt pedig azonnal neki szegezték a kérdést, mit gondolt az interjúról. Károly erre csak mosolygott és szó nélkül továbbsétált. Az egész jelenetet videóra vették, itt tudod megnézni:

A királyi család egyelőre még nem nyilatkozott Harryék mindent leleplező beszélgetésére – a királynő, Vilmos és Károly válságmegbeszélést tartott, hogy eldöntsék, mi lesz a reakciójuk. De a szakértőknek még a hivatalos közlemény hiányában is megvannak már az infóik. Katie Nichols szerint például, „Vilmost lesújtotta az interjú”, egy Károly herceghez közeli forrás pedig elmondta, a trónörökös „kétségbe volt esve a beszélgetés miatt”.

Károlynak egyébként valóban volt aggódnivalója, miután Harry őszintén bevallotta, hogy cserbenhagyva érzi magát az apja által. Ahogy az is kiderül, hogy míg a nagymamájával (vagyis A királynővel, nem nagy cucc) viszonylag sokat tudott beszélgetni, addig az édesapja egy idő után nem volt hajlandó válaszolni a hívásaira. „Kanadába költözésünk után háromszor beszéltem a nagymamámmal, kétszer az apámmal, amíg még felvette nekem a telefont”– mesélte Harry, és hozzátette, hogy elég feszült azóta is elég feszült a kapcsolatuk.

„Sok mindenen kell átrágnunk magunkat, tudod? Igazán cserbenhagyva érzem magam, mert ő is keresztülment már hasonlón. Tudja, milyen ez a fájdalom és ez az egész – Archie pedig az unokája. De ugyanakkor természetesen mindig is szeretni fogom, de sok sérelem történt. És továbbra is az egyik prioritásom lesz az, hogy megpróbáljam rendbe hozni a kapcsolatunkat.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek