Nekimentek a rajongói Fekete Dávidnak

Egyre nagyobb botrány van körülötte.

Nekimentek a rajongói Fekete Dávidnak

Fekete Dávid néhány nappal ezelőtt jelentette be a közösségi oldalán, hogy elválik feleségétől, Reginától, aki elmondása szerint más férfi oldalán keresi a boldogságot. Közben az ügy bonyolódott, a feleség anyja védte meg Reginát kommentben, ám ő maga nem szólalt meg. Egészen addig, míg a Borsnak őszintén el nem mesélte a saját álláspontját, miszerint pont az énekes volt az, aki megcsalta őt.

Közben az is kiderült, Dávid százmilliós hitelt vett fel felesége cégén keresztül, amivel elképesztően nehéz helyzetbe hozta a családot. Egy, a Blikkhez eljutó levél szerint az énekes több autókereskedőt és magánszemélyt is megkárosított, és nem értik, hogyan lehet még szabadlábon, miközben több rendőrségi feljelentés is folyamatban van ellene.

Az énekes erre reagálva egy hosszú levelet is írt a Facebookon, amit a gyerekeinek címzett és amiben azt érezteti, hogy rossz dolgok várnak rá (ide kattintva elolvashatod). A kommentelőket láthatóan nem hatotta meg az írás, rengeteg rajongója fordult az énekes ellen, ilyen és ehhez hasonló kommentekkel bombázzák folyamatosan:

„Saját magad járatod le te szerencsétlen! Inkább dugd a fejed a homokba.”

„Mi ez a színjáték? Tán a páréves gyerekek aktívan fészbúkoznak? Ugyan már, ha ide van ereje írkálni, akkor legyen szembenézni a feleségével is. Rá tartozik, nem a világnak kell a bizonyítványt magyarázni.”

„Kedves Dávid! Gusztustalan, amit csinál. A gyerekek, akiknek ugye szánta az írást (szerintem nem), nem tudják elolvasni, de azt az embert mocskolja, akit szeretett. Nem tudom, és nem is érdekel, hogy kettőjük közül ki, mikor és mit csinált. Ez az önök magánügye, nem tartozik másra. A gyerekek érdeke az lenne, hogy normálisan meg tudjanak egyezni. Sajnálom, hogy ezt felnőtt ember létére nem érzi.”

„Totál szánalmas, ne haragudj. Ezzel most még sokkal jobban alázod magad, a gyermekeid, a feleséged…”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek