Pánikrohamokkal küzdött a Riverdale sztárja az új évad forgatásakor

Camila Mendes őszintén beszélt a mentális egészségéről.

Pánikrohamokkal küzdött a Riverdale sztárja az új évad forgatásakor

Riverdale sztárja, Camila Mendes nyíltan elmesélte, hogy életében először pánikrohamok törtek rá az ötödik, azaz a Netflixen épp futó évad forgatása során.

Camila, aki Veronica Lodge-ot alakítja a sorozatban őszintén beszélt a mentális egészségének romlásáról, ami a forgatás újraindulásakor kezdődött a járvány okozta szünet után. Ekkor érezte a színésznő, hogy nagyon nem tesz jót neki az, hogy a családjától távol, elszigetelve legyen Vancouverben, ahol a produkció készítése zajlik.

A sztár a Health magazin áprilisi számában nyilatkozta, hogy „amikor először kezdtük forgatni az ötödik évadot, pánikrohamaim lettek, ami nagyon szokatlan volt nekem. Szerintem azért alakulhatott ki, mert le voltak zárva a határok, én Vancouverben ragadtam és senki nem látogathatott meg minket. Nagyon hiányzott a családom, az otthonom, nem voltak mellettem a barátaim.”

„Hálás vagyok, hogy dolgozhatok, és nem szeretném, hogy ennek az ellenkezője jöjjön le ebből – tette hozzá Cami. – A hosszú, forró fürdők segítettek a pánikrohamok leküzdésében. Azt is megtanultam, hogy azokban a pillanatokban letegyem a telefonom és tartsak teljes technológiai szünetet. Ezért ilyenkor befekszem a kádba, olvasok és zenét hallgatok. A pandémia előtt sosem csináltam ilyet, de imádom, hogy ezt megtanultam megtenni magamért.”

Azért az pozitív, hogy Camilának sikerült úrrá lennie a pánikrohamain, de remélhetőleg a már bejelentett hatodik évadot sokkal nyugodtabb körülmények között fogják tudni forgatni. Mert hát a Covid-mentes környezet nem csak a színésznő, de gyakorlatilag a világon mindenki életére és mentális egészségére jó hatással lenne!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek