Rupert Grint elég durva dolgot nyilatkozott a Harry Potterről

Nagyon őszintén nyilatkozott az életének Roxfortban töltött 10 évéről.

Rupert Grint elég durva dolgot nyilatkozott a Harry Potterről

Rupert Grint, vagy ahogy jobban ismered: Ron Weasley sokkoló nyilatkozatot tett a Harry Potter-filmekről. Bevallotta, hogy a sorozattal töltött 10 év „fojtogató” volt számára.

A színész a filmek végeztével évekig a nyilvánosság elől viszonylag visszavonultan élt, mostanában viszont elkezdett egyre jobban megnyílik a rajongóinak. Először is beavatta a fanokat az apaság örömeibe, és még egy szelfit is posztolt a kislányával az első Instagram-posztjaként. Később bevallotta, hogy valójában sosem látta még az összes Harry Potter-filmet. Most pedig őszintén beszélt a varázsvilág mélypontjairól és arról, hogyan vette át a sorozat az irányítást az élete fölött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rupert Grint (@rupertgrint) által megosztott bejegyzés

„Volt egy időszak, amikor nagyon fojtogatónak éreztem az egészet, mert nagyon intenzív volt, 10 éven át minden nap. Sosem akart véget érni. Minden évben visszajöttünk. És úgy éreztem magam, mint az Idétlen időkben, mert ugyanazokon a helyeken forgattunk újra és újra. Néha kifejezetten azt éreztem, hogy muszáj valami mást csinálnom, meg kell tudnom, milyen lehetőségek vannak még ezen kívül”– mesélte Rupert Dax Shepardnek az Armchair Expert című podcastben.

Az interjúból az is kiderült, hogy eredetileg csak az első két részre volt szerződésük – amibe a színész 13 évesen csöppent bele –, ebből lett végül nyolc.

Viszont azt is elmondta, hogy mindent egybevéve igazából jó volt részt venni a forgatásokon, még annak ellenére is, hogy néha valóban soknak érződött az egész. „Fantasztikus élmény volt. Igazi családias hangulat volt. Mindig ugyanaz a stáb volt, akikkel gyakorlatilag együtt nőttünk fel, úgyhogy jól éreztük magunkat”– zárta pozitív felhanggal a beszélgetést Rupert.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek