Meglepő részletek derültek ki Vajna Timi szakításáról

Ő volt az, aki végül kimondta, legyen vége, és most már az sem titok, miért.

Meglepő részletek derültek ki Vajna Timi szakításáról

Vajna Timi és Zoltán kapcsolata barátságnak indult – a férfi volt az a támasz, aki segített Andy Vajna özvegyének feldolgozni a filmmogul váratlan halálát. A barátság azonban később szerelem lett, és úgy tűnt, az összetartó és egymást támogató páros mindent megtalált egymásban.

Hét elején azonban bombaként robbant a hír, miszerint Timi és Zoltán szakítottak, s mint kiderült, Timi már a szerelmesek napját is egyedül töltötte. A Blikk névtelen informátora pedig azt is elárulta a lapnak, mi állhat a döntés mögött:

„Intenzív kapcsolat volt az övék, sok mindenen mentek keresztül az elmúlt egy évben, de a problémákat nem tudták együtt leküzdeni. Timi nehezen birkózott meg a gyásszal, Zoli tagadhatatlanul sokat segített neki, mindig mellette volt, de az érzelmi hullámvölgyeken nehezen lettek úrrá. A konfliktusok egyre szaporodtak a kapcsolatukban, ezért döntött Timi úgy, hogy véget vet a dolognak. (…) Másfajta kapcsolathoz volt hozzászokva, Andy mellett biztonságban érezte magát, ő nagyon szerette Timit és sokszor irányt is mutatott neki. Bár küzdött azért, hogy egy másik férfi oldalán újra megtalálja a boldogságot, az is sokat jelentett számára, hogy Zoli nem volt idegen, és Andy is kedvelte őt, mégsem találták meg a közös számításaikat. Kár értük, mert sokan drukkoltak nekik, hogy sikerüljön.” – zárta a neve elhallgatását kérő informátor.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek