A királynő tudja, ki tette a megjegyzést Archie bőrszínére

A családtag kilétét Meghan és Harry nem volt hajlandó felfedni az Oprah-interjú során, de a királynő előtt semmi nem marad titokban, így állítólag már beszélt is az illetővel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A királynő tudja, ki tette a megjegyzést Archie bőrszínére

Harry és Meghan Oprah-interjújának szinte minden pillanata sokkoló volt, de sokakat, köztük Oprah-t is a leginkább az döbbentette meg, mikor kiderült: a királyi család legmagasabb rangú tagjai közül valaki Archie bőrszínének sötétsége miatt aggályoskodott.

„Azokban a hónapokban, amikor terhes voltam, elég komoly beszélgetések voltak arról, hogy Archie nem kap biztonsági szolgálatot, nem kap címet… Az is felmerült ilyenkor, hogy vajon mennyire lesz sötét a bőre, amikor megszületik. (…) Ezt én csak Harrytől tudom, ezek olyan beszélgetésekben hangzottak el, amiket a család folytatott vele. Nagyon nehéz volt ezekre úgy tekinteni, hogy csak a védelmében hangzottak el” – hangzott el Meghantől az interjúban.

Bár sem Meg, sem Harry nem voltak hajlandóak felfedni a meglehetősen rasszista megjegyzés forrását az illető jó hírének védelme érdekében, a herceg azt azért leszögezte, hogy nem a királynő volt az, és nem is Fülöp herceg. A találgatások persze beindultak, a felmerülő lehetőségek közül – a kört a legtöbben Károlyra és Vilmosra szűkítik – az egyik rosszabb, mint a másik. II. Erzsébet viszont már nem találgat: ő pontosan tudja, kiről beszéltek Harryék.

Ezt állítja legalábbis a királyi szakértő, Phil Dampier, aki a Buckingham palota közleményét elemezve jutott erre a következtetésre. „Bár néhányan eltérően emlékezhetnek vissza az eseményekre”– szól a királynő nyilatkozatának egy sora (amit teljes terjedelmében ide kattintva olvashatsz el), amiből Dampier szerint egyértelművé válik, hogy az uralkodó beszélt a rokonnal, aki előadta neki a saját verzióját az eseményekről.

Az újságíró szerint Meghanékhez hasonlóan a királynő is „szeretné titokban tartani a családtag identitását. Tudja, hogy ha kiderül, sohasem hagyják, hogy ez a személy elfelejtse, mit tett.” Más szóval felelősségre vonnák az illetőt? Valljuk be, ez azért egy új tapasztalat lenne a királyi család számára, hiszen még András herceg pedofil-ügyének sem lett semmilyen komolyabb következménye…

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: angol királyi család archie bőrszín családtag erzsébet királynő harry harry és meghan meghan oprah-interjú rasszizmus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.