Chrissy Teigen véletlenül beszólt Katy Perrynek

Hidd el, Chrissy, az együttérzéstől és nem a sírva röhögéstől könnyezünk!

Chriss Teigen mostanra szedte össze a bátorságát, hogy bevallja: véletlenül egyszerre oltotta be Katy Perryt ÉS a Firework című számát. 

Az eset még néhány hete történt, Joe Biden elnöki beiktatásán Washingtonban, ahol Chrissy a férjével, John Legenddel vett részt, aki előadott az eseményen. Katy szintén énekelt egy számot – egészen konkrétan és nyilván nem nagy meglepetésedre a Fireworköt. A cím persze tűzijátékot jelent, így stílszerűen az énekesnő is óriási tűzijáték-show aláfestéseként adta elő a dalt. Ez után futott össze vele Chrissy.

„Emlékszem, annyira paráztam, mert belebotlottunk Katy-be és egy csomó hülyeséget hordtam össze. Az ilyen szitukban mindig olyan ideges vagyok és csak indiszkrét dolgok jönnek ki a számon, utána pedig nagyon sokáig nem is láttam Katy-t”– kezdte a sztorit mesélni Jimmy Fallonnak a Tonight Show-ban.

A lényeg az, hogy Chrissy megpróbált bókolni Katy-nek, aki nem hallotta jól, amit mondott, így az jött le neki, hogy beszólt a Fireworkre. „Azt mondtam neki, hogy »általában utálom a tűzijátékokat [fireworks], de ez most fantasztikus volt«. És szerintem a többes számot már nem hallotta, úgyhogy olyan volt, minta a dalt szóltam volna le. Majd’ meghaltam, olyan szörnyen éreztem magam. Jaj, és mindig ilyeneket csinálok!”

Katy ugyan még nem reagált semmit a történetre, de remélhetőleg nem sértődött meg Chrissy-re. Viszont érdemes meghallgatni a modell előadásában a sztorit, mert nem fogod kibírni nevetés nélkül:

Még több

Sztárhírek