Kiderült, mekkora összeget örökölt Harry herceg Dianától

Az Oprah-interjúban meg sem próbálta titkolni, hogy az angol királyi család elzárta a pénzcsapokat, így Harry herceg és Meghan Markle kénytelenek voltak Dina hercegnő örökségéhez nyúlni. A pontos összes nem is olyan szerény.

Kiderült, mekkora összeget örökölt Harry herceg Dianától

Nyilván benned is felmerült a kérdés, hogyan képes ilyen színvonalon élni Harry herceg és Meghan, miután kiváltak az angol királyi családból, kikerültek a palota támogatása alól, és az Amerikai Egyesült Államokban kezdtek új életet. A Netflix és a Spotify együttműködéseiket viszonylag későn sikerült tető alá hozni, tehát valamiből addig is fizetni kellett nem kifejezetten visszafogott életszínvonalukat.

A március 7-én adásba került Oprah-interjúban a pár, jobban mondva Harry elmondta, hogy az átmeneti időszakban édesanyja, Diana hercegnő örökségéből éltek, ami bizonyos források szerint eredetileg 8,9 millió dollár, vagyis 2,6 milliárd forintnak megfelelő összeg volt, ami a herceg 30 éves korában elérte a 13 millió dollárt (ez majdnem 4 milliárd forintot jelent) a kamatoknak köszönhetően – írja a Page Six. „Olyan, mintha előre látta volna, hogy jön ez az egész, és velünk volt ebben a folyamatban” – utalt ezzel Harry Diana anyagi tartalékára.

Azzal egyébként meglehetősen sokat spóroltak, hogy hónapokig nem kellett bérleti díjat fizetniük aktuális luxusotthonukért: Kanadában egy titokzatos barát adta kölcsön elképesztő kastélyát a párnak, míg Los Angelesbe költözve Tyler Perry egyik otthonában „húzták meg magukat”. A közpénzből állt Frogmore-i otthonuk felújítását, ami 3 millió dollárt jelentett, valószínűleg az örökségből fizették vissza, viszont nem okozhatott komoly kiesést, pláne úgy, hogy a Netflix és köztük több millió dolláros megállapodás született.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek