Katalint és Vilmost ez a részlet sokkolta legjobban az Oprah-interjúból

Meghan Markle és Harry herceg Oprah-nak adott interjúja napok óta lázban tartja a világot. De vajon melyik meredek kijelentésen akadt ki annyira Katalin hercegné és Vilmos herceg?

Katalint és Vilmost ez a részlet sokkolta legjobban az Oprah-interjúból

Mindenki tudta, hogy nem lesz köszönet a március 7-én adásba kerülő tévéinterjúban, melyben Oprah Winfrey faggatta Harry herceget és Meghan Markle-t a pár otthonában. Arra azonban kevesen számítottak, hogy Meghan konkrétan rasszizmussal vádolja meg a királyi családot, vagy egy egész világ előtt vallja be, hogy hosszú ideig foglalkoztatta az öngyilkosság, miután beházasodott az angol királyi családba.

Ez a két részlet viselte meg leginkább Vilmos herceget és feleségét, Katalin hercegnét, akiket sokkoltak az elhangzottak. „Teljesen elképedtek, miután meghallották, amit Meghan és Harry mondanak. A legjobban az sokkolta őket, hogy Meghannek öngyilkossági gondolatai voltak, de a királyi családdal kapcsolatos idézeteiken is meglepődtek, amiben Archie bőrszínét említették. Vilmos és Katalin tisztában voltak néhány problémával kapcsolatban, de ilyen mélységig nem ismerték a részleteket.” – ecsetelte egy forrás a US Weekly-nek (via amerikai Cosmopolitan).

És bár borzasztóan sajnálják a házaspárt, továbbra is úgy gondolják, nem volt rá szükség, hogy mindezt egy egész világ előtt rendezzék, több értelme lett volna, ha leülnek, és kamerák nélkül, együtt beszélik át a sérelmeiket. Apropó sérelmek: az interjúban olyan összetűzések és feljöttek, mint például amikor Meghan elsírta magát Katalin miatt, a média ezt azonban pont fordítva tette közzé, amiért Katalin már rég bocsánatot kért. Vagyis közel sem biztos, hogy bármit is ért volna egy „öntsünk tiszta vizet a pohárba” típusú beszélgetés.

Még több

Sztárhírek