Kim és Kanye West már szóba se áll egymással

Hónapok óta nem beszélnek, Kanye az, aki nem szeretné tartani a kapcsolatot.

Kim és Kanye West már szóba se áll egymással

Kim Kardashian és Kanye West nem beszélnek a válásuk óta, derült ki a Page Six infói alapján. A helyzet annyira elmérgesedett közöttük, hogy a rapper lecserélte az összes telefonszámát, és azt mondta az exének, hogy csak a biztonsági szolgálaton keresztül keresse, ha valamit szeretne. A lap forrása azt is elárulta, hogy Kanye már jóval a hivatalos válási papírok intézése előtt elvágta minden kapcsolatát Kimtől.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Kanye a gyerekeivel sem találkozik, sőt! A forrás szerint sokszor bukkan fel a közös otthonuk környékén, ám arra odafigyel, hogy akkor látogassa meg őket, amikor Kim nincs ott. Ebből is egyértelmű, hogy kerüli a vele való találkozást.

„Ennek ellenére Kim megbízik benne, és támogatja, hogy találkozzon a gyerekekkel. Kanye szereti őket, és sokat jár hozzájuk. Kim ilyenkor elmegy otthonról, amikor ő megérkezik. Rengeteg dadus veszi körül őket, ezért könnyű dolguk van” – mondja az informátor.

A sztárpár egyébként már legalább fél éve külön él: a rapper Wyomingban tartózkodik, míg a valóságshow sztár és a gyerekek Calabasasban. Idén januárban derült ki, hogy dolgoznak a váláson. Kim februárban írta alá a válási papírokat, az ügyvédje pedig nem sokkal azelőtt kezdte meg a tárgyalásokat a másik féllel. A pletykák szerint a calabasasi közös otthonuk miatt nagy vita robbant ki közöttük, ugyanis közösen újították fel, ám egyelőre úgy tűnik, Kim kapja majd a birtokot, hogy ott  nevelhesse fel a gyerekeket.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek