Vajna Timi nagyon szexi képet posztolt

Vajna Tímea és Zoli nemrég szakítottak, ám úgy tűnik, Timi nem szomorkodik, folyamatosan aktív a közösségi oldalán.

Vajna Timi nagyon szexi képet posztolt

Néhány napja erősítette meg a Blikk, amit már sejteni lehetett, hogy véget ért Timi és Zoli kapcsolata, akik már a Valentin-napot sem töltötték együtt. Mindez azok után történt, hogy a pár kapcsolata igen komolyra fordult, közös lakást kerestek Budán és jó ideje együtt éltek Kaliforniában. Mint kiderült, harcoltak a közös jövőért, ám a sok konfliktus végül odáig vezetett, hogy nem bírták együtt folytatni tovább.

Timi azóta TikTokon is felbukkant, jelenleg ezzel köti le az idejét, de azért Instára sem felejt el posztolni. Valentin-napon egy nagyon szexi fotót tett közzé, amihez hasonlót mutatott most is. Egy fehér selyemruhát visel a képen, amin hatalmas kivágás látható. Bár az utóbbi időben lefogyott, mert megviselte a szakítás, Timi alakja így is tökéletes, ezért nem csoda, ha bátran mutatja meg a világnak.

Ezzel a rajongói és követői is egyetértenek, csak úgy záporoznak a dicsérő kommentek a több mint 11 ezer lájkot bezsebelt fotóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek