Zseniális mémek születtek az Oprah-interjúból

Sok fontos dologról mesélt Meghan és Harry ebben az interjújában, de azért örülünk, hogy a mémgyárosok sem alszanak.

Zseniális mémek születtek az Oprah-interjúból

Napok teltek el azóta, hogy adásba került Meghan és Harry mélyinterjúja Oprah-val, de a világ azóta sem tud napirendre térni a hallottak fölött. A beszélgetésből többek között olyan súlyos dolgok derültek ki, mint hogy Meghan öngyilkos akart lenni, miután beházasodott a királyi családba, mert annyira megviselte a sajtó zaklatása. De Harryék azt is elmesélték, hogy a királyi család bizonyos tagjai Archie megszületése előtt azon aggódtak, hogy vajon nem lesz-e túl barna a kisfiú bőrszíne…

Az interjút persze nemcsak a nézők, hanem maga Oprah Winfrey is totál ledöbbenve hallgatta, és közben olyan arcokat vágott, hogy azonnal meg is ihlette az internet népét. Az elmúlt napokban egymás után jelentek meg a viccesebbnél viccesebb Oprah-mémek, az alábbiakban megmutatjuk nektek a kedvenceinket.

„Amikor 20 perc alatt végre elküldted a jelentkezésedet az állásra, aztán szólnak, hogy még van egy 15 perces teszt, amit ki kell töltened, különben nem fogadják el a jelentkezésedet.”

„Én minden alkalommal, amikor a munkahelyemen dolgoznom kellene.”

„Minden hétfő.”

„Én, amint a világot figyelem minden nap.”

„Én, miután lenémítottam a Zoomot, de továbbra is gesztikulálok, hogy lássák, hogy figyelek.”

„Én, amikor mindent másnapra halasztok, és egyszer eljön a másnap.”

„Én, ahogy egyetemista koromban megtudtam, hogy a gyerekkori halam nem is jutott el az óceánba, miután lehúztuk a vécén.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek