Zseniális mémek születtek az Oprah-interjúból

Sok fontos dologról mesélt Meghan és Harry ebben az interjújában, de azért örülünk, hogy a mémgyárosok sem alszanak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Zseniális mémek születtek az Oprah-interjúból

Napok teltek el azóta, hogy adásba került Meghan és Harry mélyinterjúja Oprah-val, de a világ azóta sem tud napirendre térni a hallottak fölött. A beszélgetésből többek között olyan súlyos dolgok derültek ki, mint hogy Meghan öngyilkos akart lenni, miután beházasodott a királyi családba, mert annyira megviselte a sajtó zaklatása. De Harryék azt is elmesélték, hogy a királyi család bizonyos tagjai Archie megszületése előtt azon aggódtak, hogy vajon nem lesz-e túl barna a kisfiú bőrszíne…

Az interjút persze nemcsak a nézők, hanem maga Oprah Winfrey is totál ledöbbenve hallgatta, és közben olyan arcokat vágott, hogy azonnal meg is ihlette az internet népét. Az elmúlt napokban egymás után jelentek meg a viccesebbnél viccesebb Oprah-mémek, az alábbiakban megmutatjuk nektek a kedvenceinket.

„Amikor 20 perc alatt végre elküldted a jelentkezésedet az állásra, aztán szólnak, hogy még van egy 15 perces teszt, amit ki kell töltened, különben nem fogadják el a jelentkezésedet.”

„Én minden alkalommal, amikor a munkahelyemen dolgoznom kellene.”

„Minden hétfő.”

„Én, amint a világot figyelem minden nap.”

„Én, miután lenémítottam a Zoomot, de továbbra is gesztikulálok, hogy lássák, hogy figyelek.”

„Én, amikor mindent másnapra halasztok, és egyszer eljön a másnap.”

„Én, ahogy egyetemista koromban megtudtam, hogy a gyerekkori halam nem is jutott el az óceánba, miután lehúztuk a vécén.”

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: meghan és harry mém meme mémek mémgyár oprah winfrey oprah-interjú vicc

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.