Erzsébet királynő békülni akar a Meghan-Harry párossal, ez a terve

Az uralkodó, Erzsébet királynő maga gondoskodik róla, hogy helyreálljon a béke az angol királyi család, valamint Harry herceg és Meghan között, és ehhez nem kér közvetlen segítséget alkalmazottjaitól.

Erzsébet királynő békülni akar a Meghan-Harry párossal, ez a terve

Öt napja, hogy a világ szemében meglehetősen átpozicionálta az angol királyi családot Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfreynek adott interjúja, amiben a pár minden várakozáson felül sokkolta a nézőket. Egyfelől kiderült, milyen szinten tépázta meg mentálisan Meghant a királyi családba való beházasodás, ahogy az is, támogatás helyett inkább csendre intette őt a família, mivel nem tett volna jót a palota imázsának, ha Meg kórházba kerül. Ráadásul rasszista vádakkal illetik a palotát, mert a család titkot sem csinált belőle, aggódik a születendő Archie bőrszíne miatt, akinek sem címet, sem védelmet nem kívánt biztosítani.

Erzsébet királynő már kiadta hivatalos közleményét, az amerikai Cosmopolitan pedig azt írja cikkében, az uralkodó békülni akar, és nem engedi, hogy ebbe a folyamatba beleszóljanak alkalmazottjai.

„Az emberek szó szerint elhárítják a történteket, és egyes munkatársak nagy előszeretettel cáfolják a nyilvánosság előtt a róluk elhangzottakat. De a királynő nagyon kimért, járható megközelítést alkalmazott. Példával akar eljárni. Ez számára, és a családjának is fontos. Hosszú út áll előttünk, de remélhetőleg a dolgok végre jó irányba kezdenek haladni a hidak felépítéséhez.” – nyilatkozta a Daily Mailnek egy forrás, utalva ezzel arra, hogy Erzsébet szeretné, ha ismét jó viszony alakulna ki a pár és a család között.

Még több

Sztárhírek