Fekete Dávid bocsánatért könyörög a Facebookon

Nem csillapodik a botrány Fekete Dávid körül, aki előbb válásának részleteivel látta el bőségesen a netet, majd őszintén írt róla, hogy akár börtönbe is kerülhet. Legújabb bejegyzésében elismeri: hatalmasat hibázott, viszont már csak egyetlen személynek magyarázkodik.

Fekete Dávid bocsánatért könyörög a Facebookon

Elválnak a gyerekek anyjától, amiről, „hála” Fekete Dávid őszinteségi rohamainak, bárki képet kaphat, aki követi a Megasztár egykori versenyzőjét a Facebookon, sőt, akár börtönbe is kerülhet kétes ügyletei miatt. Mindezt úgy, hogy óriási tartozást hagy családjára, a százmilliós kölcsönt ugyanis felesége cégére vette fel. Dávid kétségtelenül nagyon nehéz időszakon megy át, feldolgozásként pedig úgy érezte, ki kell írnia magából a részleteket. Bár napok óta nem posztolt, most mégis úgy gondolta, tartozik még egy bocsánatkéréssel. Ezúttal viszont nem gyermekei anyjának, és nem is ikreinek üzent, legújabb posztja tulajdonképpen egy imának is felfogható vallomás:

„Már csak egy valakinek tartozom egy vallomással és egy kéréssel! És az a valaki Te vagy, Uram! Gyermekkorom óta megadtál nekem mindent, amit csak kértem Tőled! Te voltál a barátom, a segítőm, a támogatóm és a belső hangom is egyben. Nem ismertem a szívemben nagyobb csodát nálad. Ott voltál, amikor megszülettem, amikor valami bántott, amikor valami nem sikerült, amikor valamire szükségem volt.

Nem kellett mást tennem, csak kérnem tőled és Te megadtad. Az első robogómért, az első baratnőmért, és hosszú évekig minden este csak kértem és kértem tőled, alázattal és gyermeteg szeretettel, hogy pl. hadd juthassak el a Megasztár színpadára, és onnan mindaddig, amíg Te megengeded. Vele egy időben nem volt más kérésem, csak az, hogy hadd legyen egy szép, szőke hajú feleségem, akivel büszkén mehetek jobbra-balra az élet útján.

Hát, megadtad az ország egyik legszebbjét. Majd, amikor sok huza-vona utan, hibát hibára halmoztam, Te akkor is ott voltál és akkor is megbocsájtottál. Kértem tőled egy újrakezdést és egy olyan valakit, egy olyan szerelmet, akivel végre a hibáim után, újragondolva, a szemébe nézve újra láthattam a családképemet. Majd kértem, hogy hadd láthassam meg uram, hadd tapasztalhassam meg, milyen lehet apának lenni.

Engem is nevelőapa nevelt, kaptam hozzá egy kedves, pici kislányt, aki a nevelt lányom lehetett. Ezt is megadtad. Aztán újra kértem tőled, Uram! Egy kereskedést, mert úgy éreztem, ez a rész kimaradt az éneklés mellett az életemből, hiszen gyermekkoromban, a zenélesen kívűl, erre vágytam úgy igazán. Ezt is megadtad.

Elmehettem Amerika egyik legnagyobb óceánjáró hajójára énekelni, hogy megtapasztalhassam, milyen is Los Angeles, San Diego, San Francisco, Mexicó partjain zenélni és átélni ilyen helyzeteket is. Eljuthattam New Yorkba, a Seychelle-szigetekre és olyan helyekre, amikről addig csak álmodni mertem. Majd már csak két kéréssel mertem hozzád fordulni. Uram, kérlek, hadd legyen saját gyermekem is.

Hosszabb ideig próbáltam, és amikor úgy igazán mélyről kértem, nem csak egyet, kettőt is adtál. Uram, mára már csak 1 kéréssel szeretnék hozzád fordulni: A kérés nem lenne más, csak hogy kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam, és mindazt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek