Fekete Dávid bocsánatért könyörög a Facebookon

Nem csillapodik a botrány Fekete Dávid körül, aki előbb válásának részleteivel látta el bőségesen a netet, majd őszintén írt róla, hogy akár börtönbe is kerülhet. Legújabb bejegyzésében elismeri: hatalmasat hibázott, viszont már csak egyetlen személynek magyarázkodik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fekete Dávid bocsánatért könyörög a Facebookon

Elválnak a gyerekek anyjától, amiről, „hála” Fekete Dávid őszinteségi rohamainak, bárki képet kaphat, aki követi a Megasztár egykori versenyzőjét a Facebookon, sőt, akár börtönbe is kerülhet kétes ügyletei miatt. Mindezt úgy, hogy óriási tartozást hagy családjára, a százmilliós kölcsönt ugyanis felesége cégére vette fel. Dávid kétségtelenül nagyon nehéz időszakon megy át, feldolgozásként pedig úgy érezte, ki kell írnia magából a részleteket. Bár napok óta nem posztolt, most mégis úgy gondolta, tartozik még egy bocsánatkéréssel. Ezúttal viszont nem gyermekei anyjának, és nem is ikreinek üzent, legújabb posztja tulajdonképpen egy imának is felfogható vallomás:

„Már csak egy valakinek tartozom egy vallomással és egy kéréssel! És az a valaki Te vagy, Uram! Gyermekkorom óta megadtál nekem mindent, amit csak kértem Tőled! Te voltál a barátom, a segítőm, a támogatóm és a belső hangom is egyben. Nem ismertem a szívemben nagyobb csodát nálad. Ott voltál, amikor megszülettem, amikor valami bántott, amikor valami nem sikerült, amikor valamire szükségem volt.

Nem kellett mást tennem, csak kérnem tőled és Te megadtad. Az első robogómért, az első baratnőmért, és hosszú évekig minden este csak kértem és kértem tőled, alázattal és gyermeteg szeretettel, hogy pl. hadd juthassak el a Megasztár színpadára, és onnan mindaddig, amíg Te megengeded. Vele egy időben nem volt más kérésem, csak az, hogy hadd legyen egy szép, szőke hajú feleségem, akivel büszkén mehetek jobbra-balra az élet útján.

Hát, megadtad az ország egyik legszebbjét. Majd, amikor sok huza-vona utan, hibát hibára halmoztam, Te akkor is ott voltál és akkor is megbocsájtottál. Kértem tőled egy újrakezdést és egy olyan valakit, egy olyan szerelmet, akivel végre a hibáim után, újragondolva, a szemébe nézve újra láthattam a családképemet. Majd kértem, hogy hadd láthassam meg uram, hadd tapasztalhassam meg, milyen lehet apának lenni.

Engem is nevelőapa nevelt, kaptam hozzá egy kedves, pici kislányt, aki a nevelt lányom lehetett. Ezt is megadtad. Aztán újra kértem tőled, Uram! Egy kereskedést, mert úgy éreztem, ez a rész kimaradt az éneklés mellett az életemből, hiszen gyermekkoromban, a zenélesen kívűl, erre vágytam úgy igazán. Ezt is megadtad.

Elmehettem Amerika egyik legnagyobb óceánjáró hajójára énekelni, hogy megtapasztalhassam, milyen is Los Angeles, San Diego, San Francisco, Mexicó partjain zenélni és átélni ilyen helyzeteket is. Eljuthattam New Yorkba, a Seychelle-szigetekre és olyan helyekre, amikről addig csak álmodni mertem. Majd már csak két kéréssel mertem hozzád fordulni. Uram, kérlek, hadd legyen saját gyermekem is.

Hosszabb ideig próbáltam, és amikor úgy igazán mélyről kértem, nem csak egyet, kettőt is adtál. Uram, mára már csak 1 kéréssel szeretnék hozzád fordulni: A kérés nem lenne más, csak hogy kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam, és mindazt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád.”

Címkék: bocsánatkérés börtön börtönbe kerülhet bulvár celeb facebook fekete dávid magyar sztárok poszt sztárhírek sztárok üzenet válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCroy 52 éves korában elhunyt.

Ezekről a hírességekről biztosan nem tudtad, hogy allergiások

A világsztárokat sem kímélik a különféle allergiák, van, aki a mogyorótól készül ki, míg másnak a paradicsom és a banán okoz szinte elviselhetetlen kínokat.

Új taggal bővült Katalin hercegné öccsének családja

Ennél édesebb módon nem is jelenthette volna be Katalin hercegné testvére, James Middleton, hogy új kedvenc érkezett a családba.

Ez lenne a bizonyíték, hogy hazugság volt Vilmos herceg és Harry herceg békülése?

A palota arra kér mindenkit ne bocsátkozzon felesleges fejtegetésekbe, de mindenképpen elgondolkodtató, miért döntöttek így Vilmos herceg és Harry herceg kapcsán a holnapi temetést illetően.

Videóban üzent Tóth Vera, akit beoltottak, majd elkapta a koronavírust

Az énekesnő jelenleg egyetlen megoldást lát arra, hogy javuljon a járványhelyzet, ez pedig az oltás. És bár ő maga pont az első oltása után kapta el a koronavírust, az a vakcinának köszönhetően nem verte le a lábáról.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez hivatalosan is szakítottak

Búcsúzz el az álompártól, Jennifer Lopez és Alex Rodriquez ugyanis megerősítették szakításukat.

Erzsébet királynőnek kőkemény döntést kellett meghoznia

Fülöp herceg szombati temetésén erősen korlátozva lesz a jelenlévők száma a koronavírus-járvány miatt, így Erzsébet királynőnek döntenie kellett, ki lehet jelen, és ki nem a temetésen.

Marvel-sztárok, akikről nem is tudtad, hogy jártak egymással

Nem kevés sztár tagja a Marvel univerzumának, szóval valójában nem is kéne meglepődnünk azon, milyen sokan jártak egymással...!