Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítottak

A legfrissebb információk szerint az álompár, Jennifer Lopez és szerelme, Alex Rodriguez lefújták az esküvőt, és pontot tettek kapcsolatuk végére.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítottak

4 év kapcsolat és két év jegyesség után szakított egymással Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez – írja a TMZ. A lapnak egyelőre nincs információja, mi áll a döntés mögött, forrásuk szerint pénteken vetettek véget a dolognak. Annak ellenére, hogy Alex alig két évvel ezelőtt 1,4 millió dolláros, vagyis közel 400 millió forintot érő gyémánttal kérte meg az énekesnő kezét, a világjárvány robbanása előtt pedig még vadul esküvőjük szervezésén dolgoztak.

Néhány hete viszont felröppentek pletykák azzal kapcsolatban, hogy a férfi félrelépett, és rendszeresen tartja a kapcsolatot egy Madison LeRcoy nevű sminkessel, sőt információk szerint gyakran telefonszexbe fulladtak a beszélgetéseik. A pár vagy sajtósaik egyelőre sem a szakítást, sem pedig az okot nem erősítették meg.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek