Justin Biebernek már nincs mobilja, méghozzá ezért

Justin Bieber mobil helyett egy iPad-et használ a kommunikációra és nyomós oka van rá.

Justin Biebernek már nincs mobilja, méghozzá ezért

Justin Bieber nagyon odafigyel arra, mi tesz jót neki. Így jött rá, hogy a mobil nem tartozik ebbe a kategóriába, így többé nem is használ telefont. De persze nem arról van szó, hogy száműzte volna magát a kőkorszakba: egy iPadet használ, hogy a számára fontos emberek el tudják őt érni.

„Megtanultam, hogyan állítsak határokat magam köré. Ezért már nem érzem többé, hogy bárkinek is bármivel tartoznék. Ennek a tudatosítása segített abban, hogy könnyebben mondjak nemet, határozottabb legyek, és megértsem, hogy bár a szívem segíteni akar az embereken, egyszerűen nem tudok ennyi mindennel foglalkozni. Szeretnék, de ez hosszú távon nem fenntartható”– mesélte Justin.

Az énekes azt is elmondta, hogy végre normális időben fekszik le aludni, mindez pedig azt eredményezte, hogy megtalálta a helyét a világban. „Mostanra már annyiszor elértem a siker egy bizonyos szintjét, hogy nem függ tőle a boldogságom”– tette hozzá.

És bár továbbra is zenél, mostanában rengeteget foglalkozik az önfejlesztéssel. Terápiára jár és igyekszik megtalálni a megfelelő egyensúlyt a munkája és a magánélete között. „Megváltoztattam a fontossági sorrendet, mert nem akartam még egy olyan fiatal zenész lenni, aki nem éli túl a sikert. Volt egy időszak, amikor a személyiségemet a karrierem határozta meg. De azt érzem, hogy valójában az az életem célja, hogy a zenémmel inspiráljak másokat.”

Szóval úgy tűnik, minden szuperül megy Justin életében. A legutolsó dolog, amire szüksége van, az egy mobil.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek