Kim Kardashian zseniálisan vágott vissza legutóbb, amikor a rajongói kinevették

Kim megint beégette magát, de ez nem törte le a lelkesedését. Sőt, nagyon viccesen reagált az őt cikiző posztokra.

Kim Kardashian zseniálisan vágott vissza legutóbb, amikor a rajongói kinevették

A napokban erős jégeső sújtotta a kaliforniai Calabasast, ami elképesztő izgalommal töltötte el Kim Kardashiant: meg volt róla győződve, hogy havazik. Végül is jogos – egészen hasonló a kettő.

Kim nagy lelkesedésében posztolt egy videót az Instagram sztorijaiba. A felvételen látszik, hogy felszed néhány jeget, amikről megállapíthatjuk, hogy 100 százalékig nem hópelyhek, és izgatottan ezt mondta a követőinek: „oké, ez őrület, gyerekek, de havazik, pedig Calabasasban vagyok. Nem tudom, látszik-e a kamerán, de ez abszolút hihetetlen.” Aztán érkezett egy újabb videó, ezúttal a jégdarabokkal borított kosárpályájukról: „ez tényleg őrület. Hogy történhet ez? Fantasztikus! A kosárlabda pályánkat teljesen ellepte a hó. Elképesztő! A pálya alapból fekete, srácok!”

Természetesen nagyjából úgy két másodpercre volt szüksége a Twitternek, hogy atomjaira szedjék Kimet, amiért nem tudja megkülönböztetni a jégesőt a havazástól. A trollkodás pedig nyilván elért a sztárhoz is, aki elővette vitathatatlan öniróniáját és zseniálisan reagált.

„Oké, oké, értem az üzenetet!! JÉGESŐ!! Nem HÓ! Nem vagyok meteorológus, emberek!! Sosem vallottam magam annak! Van vagy 30 melóm, de a meteorológia nem tartozik közéjük! Ha Calabasasban márciusban jégeső tombol, én havazásnak fogom hívni! OKKKKURRRRRR.”

Fotó: Instagram/@kimkardashian

Plusz, megosztott még néhány rajta élcelődő tweetet is, mindegyiket egy halom sírva röhögős emojival kísérve. Imádjuk, hogy Kim képes nevetni saját magán, de azért reméljük, hogy hamarosan valaki megmutatja neki, hogyan is néz ki az igazi hó.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek