Meghan fantasztikus ajándékot tartogat a kislányának

Már évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy egyszer a lányának ad egy számára fontos személyes tárgyat.

Meghan fantasztikus ajándékot tartogat a kislányának

Meghan és Harry az Oprah-interjúban mondta el, hogy a második babájuk kislány lesz, aki nyáron érkezik majd meg. Archie tehát lánytesót kap, ami miatt láthatóan nagyon izgatott a pár (meg persze az összes rajongó is). Kétségtelen, hogy rengeteg ajándékot és üdvözlést kap majd a pici, miután megszületik, de már most van egy személyes tárgy, amit Meghan a lányának szeretne adni. Egy drága karóráról (pontosabban egy 1 millió forintot érő óráról) van szó, amit még akkor vásárolt, amikor a Suits színésznője volt.

Még 2015-ben árulta el a HELLO! magazinnak, hogy miután kiderült, hogy berendelték a tévés sorozat harmadik évadát is, megajándékozta magát egy Cartier French Tank órával, amivel már régóta szemezett. „Mindig is egy ilyen óra után áhítoztam… amikor egy új mérföldkőhöz értem a Suits-szal, elkényeztettem magam és megvettem a kétszínű változatot” – mondta akkoriban.

De ami ennél is izgalmasabb, már akkor úgy tervezte, hogy egyszer a kislányának adja, ugyanis egy személyes üzenet is található benne: „Belegravíroztattam, hogy M.M.-től M.M.-nek, és azt tervezem, hogy egy napon odaadom majd a lányomnak. Ez tesz bizonyos dolgokat személyessé, a kapcsolat, amivel kötődsz hozzájuk.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek