Nagyon durva dolog derült ki Meghan és Katalin kapcsolatáról

Fogalmazzunk úgy, hogy sem Katalin hercegné, sem pedig Meghan Markle nem töri magát, hogy kapcsolatba lépjen a másikkal. De hogy ilyen rég beszéltek volna egymással, arra valószínűleg senki sem számított.

Nagyon durva dolog derült ki Meghan és Katalin kapcsolatáról

Meghan Markle és Harry herceg tavaly januári bejelentése, miszerint visszavonulnak, pont annyira volt váratlan, mint az, hogy igent mondtak Oprah Winfrey 90 perces tévéinterjújára. Az interjúra, aminek a bemutatása óta a világ nagyjából egy szívtelen, maradi, és rasszista társaságnak látja az angol királyi családot. A királynő egyébként már kézbe vette az irányítást, és maga gondoskodik róla, hogy újra felépítse azokat a bizonyos hidakat a Meghan-Harry páros és a család között.

De biztosan nem lesz könnyű dolga, tekintve, hogy a Harry és Vilmos között húzódó viszály mellett számolnia kell azzal is, hogy Meghan és Katalin sincsenek jóban. Olyannyira, hogy a US Weekly információi szerint kerek egy éve szóba sem álltak egymással.

„Soha nem álltak egymáshoz túl közel, de az ok, amiért nem beszélnek, az a Harry és Vilmos közötti szakadék miatt van. A két testvér elég ritkán kommunikált az elmúlt évben, és egyikük sem volt barátságos. Ez az ellenségeskedés átterjedt Meghan és Katalin kapcsolatára, ami nagyon megnehezíti számukra, hogy barátok, vagy legalább barátságosak legyenek.”

A Katalinnal való kapcsolat egyébként ugyancsak szóba jött az ominózus interjún: bár a külvilág úgy tudta, Katalin sírta el magát Meghan miatt, kiderült, ez pont fordítva történt még a 2018-as esküvő előtti vad előkészületek ideje alatt. Katalin viszont bocsánatot kért, így Meghan nem szívesen ment bele túl mélyen a részletekbe. Mindenesetre gyanús, hogy az interjú hatására nem lesznek újra országos barátnők.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek